Javna rasprava o Nacrtu zakona o zakupu stana

Građanima općine Visoko, općinskim vijećnicima i izvršnim tijelima Općine, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, sportskim klubovima, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim na koje se odnosi da učestvuju u javnoj raspravi, Općinski načelnik Visoko oglašava i upućuje javni poziv za

JAVNU RASPRAVU O NACRTU ZAKONA O ZAKUPU STANA

U skladu sa Zaključkom Skupštine Zeničko-dobojskog kantona, broj: 01-02-469/12 od 29.02.2012. godine, koji se odnose na obavljanje Javne rasprave o Nacrtu Zakona o zakupu stana, Ministarstvo za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko-dobojskog kantona je donijelo Plan javne rasprave po Općinama.

Javna rasprava za općinu Visoko biće organizovana u ČETVRTAK, 15.03.2012. godine u velikoj sali Općine Visoko, sa početkom u 10,00 sati uz napomenu da se tekst Nacrta Zakona može pogledati na web stranici Ze-do kantona www.zdk.ba i u Službi za poslove Općinskog vijeća i Općinskog načelnika Visoko.

(VisokoIN)

Vezani članci

U Visokom uhapšena jedna osoba zbog ugrožavanja sigurnosti

Visokoin.com

Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima!?

Visokoin.com

Otvoreno pismo stanovnika u Naselju Luke: Kako Upraviteljstvo na grbači etažnih vlasnika stanova živi i skupljaju “harač”

Visokoin.com

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com

Sretan 7. april – Dan oslobođenja Grada Visokog od fašizma

Visokoin.com

Nole se kući u BiH: Visoko ga zauvijek kupilo

Visokoin.com