„Metallon“ i „Hassul“ partneri u opremanju učionica Gimnazije „Visoko“

Naše uspješne kompanije „Metallon“ i „Hassul“ pridružili su se timu društveno odgovornih kompanija koje su odlučile učestvovati u ovom važnom projektu za našu školu i našu zajednicu.

Obje kompanije kupile su LED televizore, kojim će biti opremljene još dvije učionice, a naši učenici će dobiti bolje uslove za učenje i napredovanje u obrazovnom procesu.

Metallon je visočka kompanija koja je pionir u proizvodnji i ugradnji kovane i inox bravarije. Prateći zahtjeve evropskog, ali i domaćeg tržišta, izrodio se i novi brend ove kompanije stepenice.ba, koji se bavi izradom unikatnih stepenica i ograda od drveta, stakla, inoxa, lima i željeza.

O kvalitetu i originalnosti proizvoda ove kompanije govori i činjenica da su Metallonovi proizvodi pronašli tržište i u zemljama Zapadne Evrope. Najveće priznanje kompaniji, našem gradu, ali i državi je odlazak na najveći sajam privrede u svijetu EXPO 2020 u Dubaiju, koji će se desiti u januaru 2022. Vlasnik kompanije je naš bivši učenik.

Hassul d. o. o. je knjigovodstveni servis koji sa uspjehom posluje još od 1996. godine. Pored Visokog svoje poslovnice ima u Brčkom, Ilijašu i na Ilidži. Treba napomenuti da su zaposlenici i rukovodstvo ove kompanije sa radošću prihvatili učešće u projektu, jer dobar dio zaposlenika su naši bivši učenici.

Vezani članci

U Visokom uhapšena jedna osoba zbog ugrožavanja sigurnosti

Visokoin.com

Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima!?

Visokoin.com

Otvoreno pismo stanovnika u Naselju Luke: Kako Upraviteljstvo na grbači etažnih vlasnika stanova živi i skupljaju “harač”

Visokoin.com

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com

Sretan 7. april – Dan oslobođenja Grada Visokog od fašizma

Visokoin.com

Nole se kući u BiH: Visoko ga zauvijek kupilo

Visokoin.com