„Metallon“ i „Hassul“ partneri u opremanju učionica Gimnazije „Visoko“

Naše uspješne kompanije „Metallon“ i „Hassul“ pridružili su se timu društveno odgovornih kompanija koje su odlučile učestvovati u ovom važnom projektu za našu školu i našu zajednicu.

Obje kompanije kupile su LED televizore, kojim će biti opremljene još dvije učionice, a naši učenici će dobiti bolje uslove za učenje i napredovanje u obrazovnom procesu.

Metallon je visočka kompanija koja je pionir u proizvodnji i ugradnji kovane i inox bravarije. Prateći zahtjeve evropskog, ali i domaćeg tržišta, izrodio se i novi brend ove kompanije stepenice.ba, koji se bavi izradom unikatnih stepenica i ograda od drveta, stakla, inoxa, lima i željeza.

O kvalitetu i originalnosti proizvoda ove kompanije govori i činjenica da su Metallonovi proizvodi pronašli tržište i u zemljama Zapadne Evrope. Najveće priznanje kompaniji, našem gradu, ali i državi je odlazak na najveći sajam privrede u svijetu EXPO 2020 u Dubaiju, koji će se desiti u januaru 2022. Vlasnik kompanije je naš bivši učenik.

Hassul d. o. o. je knjigovodstveni servis koji sa uspjehom posluje još od 1996. godine. Pored Visokog svoje poslovnice ima u Brčkom, Ilijašu i na Ilidži. Treba napomenuti da su zaposlenici i rukovodstvo ove kompanije sa radošću prihvatili učešće u projektu, jer dobar dio zaposlenika su naši bivši učenici.

Vezani članci

Nermin Alimanović, prvi Rom iz Visokog koji je obavio hadž u posljednjih 60 godina

VISOKOIN.COM

VISOKO: Pertačani očistili ribarsku plažu na rijeci Fojnici

VISOKOIN.COM

Danas sunčano vrijeme, temperature i do 32 stepena

VISOKOIN.COM

Svečana promocija maturanata Franjevačke klasične gimnazije

VISOKOIN.COM

Pune ruke posla za Tužilaštvo ZDK / U porodičnoj kući u Visokom psihički i fizički zlostavljao oca, majku i sestru

VISOKOIN.COM

Belmin Zukan: Visokom je potrebno kulturom i sportom bogato ljeto!!

VISOKOIN.COM