Mirsad Valjevac pristupio je Savezu za bolju budućnost Visoko

Ugledni visočki privrednik Mirsad Valjevac, vlasnik firme „Vimes“ i suvlasnik građevinske kompanije MGV – Gradnja iz Zavidovića pristupio je Savezu za bolju budućnost Visoko. Prilikom potpisivanja pristupnice gosp. Valjevac naglasio je da je u Savezu za bolju budućnost prepoznao novu političku snagu spremnu da načini radikalne reforme posebno u privrednom sektoru i iskoriste privredne potencijale koje Visoko zasigurno ima. Pristupanjem SBB BiH Visoko želim dati svoj aktivan doprinos prije svega u ekonomskom razvoju naše općine i u ovoj političkoj opciji prepoznao sam istinsku želju, spremnost i sposobnost da se načini takav iskorak, rekao je gosp.Valjevac.

Predsjednik Općinskog odbora SBBBIH Visoko gosp. Džemal Kadić nije krio svoje zadovoljstvo činjenicom da svakodnevno sve veći broj istaknutih i uglednih građana naše općine pristupa Savezu i u ovoj političkoj opciji vide jedinu alternativu dosadašnjoj nesposobnoj vlasti. „Drago mi je da je gosp. Valjevac postao naš član i da je spreman sav svoj kapacitet stativi na raspolaganje SBBBIH Visoko te na taj način dodatno ojačao kadrovsku strukturu Saveza na području naše općine“, rekao je između ostalog gosp. Kadić.

Član predsjedništva SBB BiH gosp. Džemil Ugarak naglasio je da dijeli svoje zadovoljstvo činjenicom da ugledni privrednici sa područja naše općine, u koje svakako spada gosp. Mirsad Valjevac, u Savezu za bolju budućnost prepoznaju političku opciju koja u svom programu posebnu pažnju poklanjaju stvaranju što boljeg privrednog ambijenta kao preduslov za ekonomsku reformu i iskorištavanje privrednih kapaciteta na području naše općine. Nakon oktobarskih izbora od naše lokalne zajednice napravit ćemo uspješnu ekonomsku priču a iskustvo koje imaju naši privrednici, koji i u ovim teškim vremenima bilježe značajne uspjehe, garancija su ispunjavanju naših programskih ciljeva, napominje gosp. Ugarak.

(VisokoIN)

Vezani članci

U Visokom uhapšena jedna osoba zbog ugrožavanja sigurnosti

Visokoin.com

Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima!?

Visokoin.com

Otvoreno pismo stanovnika u Naselju Luke: Kako Upraviteljstvo na grbači etažnih vlasnika stanova živi i skupljaju “harač”

Visokoin.com

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com

Sretan 7. april – Dan oslobođenja Grada Visokog od fašizma

Visokoin.com

Nole se kući u BiH: Visoko ga zauvijek kupilo

Visokoin.com