Muameru Semiću potrebna hitna transplantacija bubrega!

Muameru Semiću potrebna je hitna transplantacija bubrega u Francuskoj. No, ovaj 38-godišnjak, kao ni njegova porodica, nisu u mogućnosti da osiguraju potrebna sredstva. Bivši pripadnik Oružanih snaga, suprug i otac je hronični bubrežni bolesnik na dijalizi. Sa bolešću se bori od maja 2010. godine, a za njegovo daljnje uspješno liječenje potrebna je transplantacija bubrega, koju nije moguće izvršiti u BiH jer nema živih donatora.

“Moja majka ima samo jedan bubreg, jer je bila donator sestri, a druga sestra ne odgovara”, priča nam Muamer.

Za operaciju na klinici u francuskom Toulouseu Muameru je potrebno 40.000 eura. Taj iznos je prvobitno bio 85.000, ali je umanjen uključivanjem “Otvorene mreže” u akciju.

Također, podršku i pomoć Muameru daje Ministarstvo odbrane Bosne i Hercegovine čiji je pripadnik bio. Ipak bez pomoći dobrih i humanih ljudi, Muamer ne može osigurati novac potreban za operaciju.

Ukoliko želite pomoći ovom 38-godišnjaku da nastavi normalno živjeti, sredstva možete uplatiti isključivo na račun Otvorene mreže – Volksbank BH 1401010022091880, a devizni Volksbank BH 5030120- 220918, IBAN broj- BA39 1401010022091880, SWIFT- VBSABA22, sa naznakom “Donacija za liječenje Muamera Semića”.

Vezani članci

U Visokom uhapšena jedna osoba zbog ugrožavanja sigurnosti

Visokoin.com

Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima!?

Visokoin.com

Otvoreno pismo stanovnika u Naselju Luke: Kako Upraviteljstvo na grbači etažnih vlasnika stanova živi i skupljaju “harač”

Visokoin.com

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com

Sretan 7. april – Dan oslobođenja Grada Visokog od fašizma

Visokoin.com

Nole se kući u BiH: Visoko ga zauvijek kupilo

Visokoin.com