Od danas dostupan Facebook Timeline

Facebook je danas svim korisnicima omogućio prebacivanje na Facebook Timeline, koji predstavlja posvemašnji redizajn korisničkih profila na toj društvenoj mreži.

Stare Facebook profile, na kojima se nalazilo par informacija o korisniku i njegovim interesima, zamijenilo je nešto puno veće, glomaznije, informativnije, a neki će reći i – opasnije. Facebook Timeline prikazuje odabrane momente iz vašeg Facebook života i to od trenutka kad ste se prijavili pa do danas.

Cijela stvar izgleda slično kakvom online časopisu, a količina informacija koju ćete tu naći je ogromna. Za neke stvari, Facebook Timeline je upravo fantastičan; ukoliko vas, naprimjer, zanima što ste na Facebooku radili u ljeto 2009, za to će vam trebati svega par klikova.

Jasno, sada i svi drugi korisnici mogu puno lakše saznati mnoštvo informacija o vama. Zato je Facebook uz Timeline predstavio i alat koji se zove Activity Log i omogućuje da odredite što će se tačno pojavljivati u vašem Timelineu. Ima tu puno posla, no ukoliko želite biti sigurni u vašu privatnost, morat ćete se njime pozabaviti.

Korisnici trenutno mogu odabrati sedmodnevni testni period da odrede što će se pojaviti u njihovom Timelinu, nakon čega će on postati dostupan svima.

Novi izgled Facebook profila možete instalirati tako da odete na ovu stranicu i kliknete na Get Timeline.

(VisokoIN)

Vezani članci

Poznato zbog čega vam je ovih dana usporen YouTube

Visokoin.com

Telemach BH donosi nove brzine interneta u EON paketima

Visokoin.com

Instagram najavio nekoliko zanimljivih novosti, evo što su sve pripremili

Visokoin.com

Google uvodi FLoC za praćenje korisnika

Visokoin.com

Google otkriva kako se ponašamo u drugom valu epidemije i koji su nam prioriteti

Visokoin.com

Instagram na sudu: Ilegalno su prikupljali biometrijske podatke korisnika?

Visokoin.com