OO SDA Visoko: Press konferencija Operativnog izvršnog odbora

Danas je u prostorijama OO SDA Visoko održana press konferencija na kojoj se prisutnim predstavnicima medija obratio mr. Nermin Kadrić, predsjednik Operativnog izvšnog odbora.Odbor djeluje već četiri mjeseca, te broji 20 članova koji djeluju u okviru četiri tima i glavna aktivnost je komunikacija sa članovima, simpatizerima i građanima naše općine putem Mjesnih odbora.

“U toku mjeseca Ramazana organizirano je 28 iftara sa preko 7000 gostiju. Od zvaničnog početka kampanje organizirana su cjelodnevna druženja sa građanima po mjesnim zajednicama pod nazivom „Otvoreno o svemu” sa kandidatima SDA za Općinsko vijeće i kandidatkinjom za općinsku načelnicu Amrom Babić. Dosad je organizirano druženje u 11 mjesnih zajednica sa preko 4000 gostiju, aktivnosti će biti nastavljene jer je cilj doći u kontakt sa što većim brojem građana naše općine, da se kroz razgovor upoznamo sa problemima ali i da građane upoznamo sa našim planom i našim kandidatima. Imamo se čime ponositi i želimo to pokazati. Također je, sa Asocijacijom mladih SDA, organiziran odlazak na utakmicu naše reprezentacije u Zenicu, gdje je 200 omladinaca dalo podršku našoj reprezentaciji. Asocijacija žena organizirala je izlet na Bunu za 200 najaktivnijih članica. Koristimo priliku da pozovemo građane na druženja koja slijede, a o terminima održavanja građani općine Visoko bit će obaviješteni putem plakata i medija.” – istakao je mr. Nermin Kadrić.

Konferenciji je prisustvovala i kandidatkinja za načelnicu Amra Babić, te kandidati za Općinsko vijeće Stranke demokratske akcije.

(VisokoIN)

Vezani članci

U Visokom uhapšena jedna osoba zbog ugrožavanja sigurnosti

Visokoin.com

Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima!?

Visokoin.com

Otvoreno pismo stanovnika u Naselju Luke: Kako Upraviteljstvo na grbači etažnih vlasnika stanova živi i skupljaju “harač”

Visokoin.com

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com

Sretan 7. april – Dan oslobođenja Grada Visokog od fašizma

Visokoin.com

Nole se kući u BiH: Visoko ga zauvijek kupilo

Visokoin.com