Ovo je djevojka sa šokantne snimke: Zvjerski je udarala mladog rukometaša dok je ležao na pločniku

Divljačko premlaćivanje Denisa Tota još uvijek čeka odgovor na glavno pitanje – što je tačno bio povod da mladi hrvatski rukometaš bude Skoplju u pretučen do smrti?

Za njegovu smrt osumnjičene su tri osobe, a policija je potvrdila da su se on i Klementina Letkovska, 19-godišnjakinja koja je jedna od osumnjičenih, poznavali. Jesu li se upoznali te kobne noći ili ranije, policija Sjeverne Makedonije još uvijek istražuje, piše Slobodna Dalmacija.
Ona se već ranije spominjala u medijima, i to nakon što je objavljena uznemirujuća videosnimka trenutka kad su napali Denisa i nemilosrdno ga tukli dok je bespomoćno ležao. Prema onome što se može vidjeti na toj snimci, Letkovska je bila najžešća, a priseban je bio tek muškarac u bijelim hlačama, koji je sve odmaknuo i pokušavao pomoću nesretnom 27-godišnjaku.
Poslije se pojavila informacija kako su Denisu ona i još jedan od napadača pokušali pomoći, ali kad su vidjeli da je bez svijesti i kad su shvatili šta su učinili, pobjegli su s mjesta događaja.