Pogledajte kako će izgledati novi luksuzni stambeni objekat u Visokom

Na uglu ulica Delahmetovića i Branilaca Bosne, nedavno je započela izgradnja luksuznog stambeno-poslovnog objekta “Mahala“.

– Svojim specifičnim položajem “Mahala” objedinjuje najbolje osobine života u savremenom objektu kolektivnog stanovanja građenom po najvišim standardima sa jedne, i života u mirnoj visočkoj Donjoj Mahali primjerenoj porodičnom ambijentu, sa druge strane. Pozicija objekta je takva da je praktično sve što je važno ili potrebno dostupno u nekoliko minuta pješačkog hoda, kazali su iz kompanije Semprom d.o.o. Visoko, investitora ovog projekta.

“Mahala” na tri etaže ima ukupno 21 stan, površine od 55.71 do 89,07 m2, kao i četiri ekskluzivna penthousea na vrhu zgrade od kojih su još samo dva u prodaji. Za sve stanove osigurana su parking mjesta u garaži ili prizemlju zgrade.

Na objektu su trenutno u toku grubi građevinski radovi na izgradnji druge etaže. Očekuje se da će tehnički prijem objekta biti izvršen i zgrada spremna za useljenje krajem naredne godine.

Vezani članci

U Visokom uhapšena jedna osoba zbog ugrožavanja sigurnosti

Visokoin.com

Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima!?

Visokoin.com

Otvoreno pismo stanovnika u Naselju Luke: Kako Upraviteljstvo na grbači etažnih vlasnika stanova živi i skupljaju “harač”

Visokoin.com

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com

Sretan 7. april – Dan oslobođenja Grada Visokog od fašizma

Visokoin.com

Nole se kući u BiH: Visoko ga zauvijek kupilo

Visokoin.com