Pogledajte novi spot Sergeja Ćetkovića: Nek te ljubav dočeka

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković danas je obradovao svoje fanove spotom za numeru “Nek te ljubav dočeka”, koja se u radijskom etru našla prije nekoliko dana.

Na njegov, još aktuelni album “Moj svijet” publika je čekala pet godina, a iako je od objavljivanja tog projekta prošlo tek godinu dana, Ćetković je riješio da publici predstavi nešto novo.

“Smatrao sam da je dobar trenutak da publika čuje novi singl . I mene je iznenadila količina emocija koju sam uspio da utkam u ovu numeru. Pjesma odiše zrelošću, ima lijepu i jasnu poruku, tako da sam jedva čekao da je prezentujem publici. Tačno je da je od albuma prošlo svega godinu, ali sasvim je dovoljan period, imali smo uspješnu turneju koja još traje i u okviru koje ćemo nastaviti da promovišemo numere sa albuma Moj svijet, a ovaj singl je samo osvježenje”, kaže za Ćetković.

Pjesma “Nek te ljubav dočeka” će prvi put biti uživo izvedena 14. oktobra na Ćekotvićevom koncertu u Beogradu, a imaće priliku da je ćuje i publika u Novom Sadu (23. oktobra) i Zagrebu (5. novembra).

“Zbog promovisanja aktuelnog albuma, neke starije pjesme smo nepravedno zapostavili. Za predstojeće koncerte napravili smo izmijenjeni repertoar, pa će se pored novog singla naći i neke koje dugo nijesmo izvodili. Želim da publika podjednako uživa i u starim i u novim pjesmama i ne želim da budu ukraćena da čuje numere koje voli”, objašnjava Ćetković.

Crnogorski kantautor već je spreman za 14. oktobar i druženje sa publikom u beogradskom Sava centru, koji je često premali da primi sve one koji vole Ćetkovićeve pjesme.