Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Danas se u BiH očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom u većini područija. Padavine se ne očekuju ne sjeveru i sjeverozapadu naše zemlje. Jutarnje temperature iznosit će od 0 do 6, na jugu od 8 do 12, a dnevne od 10 do 16, na jugu od 17 do 20 °C.

U ponedjeljak će biti pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima, dok je u Hercegovini je moguća grmljavina. U večernjim satima na planinama će padati i snijeg. Jutarnje temperature iznosit će od 2 do 8, na jugu od 10 do 14, a dnevne od 10 do 16, na jugu od 17 do 21 °C.

Pretežno oblačno vrijeme, povremeno i ponegdje uz slabu kišu ili lokalne pljuskove, očekuje nas drugog dana sedmice. Najviša dnevna temperatura neće prelaziti 15, odnosno 20 tepeni na jugu zemlje.

U srijedu će biti pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini poslije podne razvedravanje i sunčani intervali. U jutarnjim satima i dio prijepodneva u istočnim dijelovima Bosne sa slabo kišom. Jutarnje temperature iznosit će od -2 do 4, na jugu od 6 do 10, a dnevne od 7 do 12, na jugu od 14 do 18 °C, saopćeno je iz FHMZ-a.

(Visokoin.com)

Vezani članci

U Visokom uhapšena jedna osoba zbog ugrožavanja sigurnosti

Visokoin.com

Na predstojećoj plenarnoj sjednici: Ustavni sud BiH mijenja pravila

Visokoin.com

Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima!?

Visokoin.com

Otvoreno pismo stanovnika u Naselju Luke: Kako Upraviteljstvo na grbači etažnih vlasnika stanova živi i skupljaju “harač”

Visokoin.com

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com

Sretan 7. april – Dan oslobođenja Grada Visokog od fašizma

Visokoin.com