SDA Visoko upriličila Centralni predizborni skup

Stranka demokratske akcije Visoko u petak 05.10.2012.godine, upriličila je Centralni predizborni skup na trgu Džemala Bijedića u Visokom. Pred više hiljada građana predstavljena je kandidatkinja za općinsku načelnicu gđa Amra Babić kao i kandidati za Općinsko vijeće.

Skupu su prisustvovali gosti, visoki zvaničnici SDA BiH, zamjenik predsjednika gdin Asim Sarajlić, te zamjenik ministra finansija i trezora BiH gdin Fuad Kasumović. Tom prilikom naglasili su da je veoma bitno jedinstvo Bošnjaka i da je važno za koga ćemo glasati i ko će nas voditi naredne četiri godine. Svojom posjetom, još jednom su dali podršku i naglasili da kandidatkinja za općinsku načelnicu gđa Amra Babić, kao i kandidati za Općinsko vijeće SDA Visoko ima punu podršku u svom radu.

Velika podrška građana kandidatima za Općinsko vijeće i kandidatkinji za općinsku načelnicu gđi Amri Babić, jasno govore da je SDA prepoznata kao snaga koja će općinu Visoko predvoditi u naredne četiri godine.

Svojim formalnim obrazovanjem, životnim iskustvom, moralnim vrijednostima, kandidati i kandidatkinje SDA Visoko garantuju da će ukazano povjerenje znati, moći i htjeti opravdati.

(VisokoIN)

Vezani članci

U Visokom uhapšena jedna osoba zbog ugrožavanja sigurnosti

Visokoin.com

Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima!?

Visokoin.com

Otvoreno pismo stanovnika u Naselju Luke: Kako Upraviteljstvo na grbači etažnih vlasnika stanova živi i skupljaju “harač”

Visokoin.com

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com

Sretan 7. april – Dan oslobođenja Grada Visokog od fašizma

Visokoin.com

Nole se kući u BiH: Visoko ga zauvijek kupilo

Visokoin.com