Split: 22 osobe povrijeđene, naguravali se pri ulasku u klub pa pukla staklena stijena

U Splitu ispred noćnog kluba malo iza ponoći u padu stakla povrijeđeno je više osoba, izvijestili su iz splitske policije rekavši da su 22 osobe zatražile medicinsku pomoć.
“22 osobe zatražile su liječničku pomoć, od čega je jedna zadobila teške tjelesne povrede i zadržana je u bolnici. Ostale osobe su zadobile lakše ozlijede i puštene su nakon liječničke obrade”, saopćili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Prema dosad utvrđenim činjenicama, došlo je do puknuća staklene stijene uslijed naguravanja većeg broja osoba prilikom ulaska u klub.

Rasprsnulo se staklo na izlogu robne kuće, odmah pored ulaza u noćni klub Central u središtu Splita. Dalmatinski portal piše kako su veliki komadi stakla zasuli mlade koji su čekali u redu da uđu u noćni klub.

“Osoblje je odmah priskočilo, stiglo je pet vozila Hitne pomoći, i policija je brzo došla. Svi su pomagali unesrećenima. Nije bilo nikakvog incidenta ili sukoba, staklo je jednostavno puklo pod naletom tijela”, kazali su im iz noćnog kluba.

Klub se ubrzo nakon nesreće zatvorio, a mjesto nesreće i ulaz u noćni klub su ograđeni policijskim trakama.