“Srebrni pečat” za AS GROUP

Specijalno priznanje Poslovnih novina nam daje podstrek u ispunjenju naše misije, a koja se između ostalog odnosi na to da nam u prvom planu nije samo profit, nego i zapošljavanje novih radnika.

“Srebrni pečat”, specijalno priznanje Poslovnih novina za ukupne rezultate poslovanja u 2011. godini, koji podrazumijevaju doprinos razvoju bh. privrede i zapošljavanja, kao i doprinos lokalnoj zajednici, ove godine dodijeljen je preduzeću AS d.o.o.

AS GROUP se ovom prilikom zahvaljuje redakciji Poslovnih novina iz Sarajeva na dodjeli ovog veoma značajnog priznanja. Ujedno AS GROUP čestita kolektivu Poslovnih novina, jubilej 40 godina uspješnog poslovanja.

Upravo su ovakva priznanja ne samo AS GROUP, već i kompletnoj “Made in BiH”- priči, dodatan impuls i vjetar u leđa. To nam daje podstrek da još više istrajemo u ispunjavanju naše poslovne misije, a koja se između ostalog odnosi na to da nam u prvom planu nije samo profit, nego i zapošljavanje novih radnika.

Smanjenje nezaposlenosti i razvoj domaće privrede su garant opstanka i napretka svih nas. U svemu tome veliku ulogu igra i razvoj lokalne zajednice koja privredi omogućava pozitavan ambijent za razvoj.

Sjedište AS GROUP je u Tešnju, a zapošljava oko 900 radnika, dok sam AS d.o.o. zapošljava oko 360 radnika. Članice AS GROUP su AS, Vispak, Napredak i Vemal. AS GROUP sa svojim prepoznatljivim brandovima poput Mastera, Kenta, Zlatne džezve, Espresso kafe, Kent petita, Domaćeg keksa, Divana, Štrudle, Begove čorbe, Stampija, Tiru Liru čokolade i mješavine začina Tajna, na dostajan način predstavlja našu prehrambenu industriju u kategorijama kao što su konditorski proizvodi, te prava bosanska kafa i bosanska kuhinje.

(VisokoIN)

Vezani članci

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com

Sretan 7. april – Dan oslobođenja Grada Visokog od fašizma

Visokoin.com

Nole se kući u BiH: Visoko ga zauvijek kupilo

Visokoin.com

Tvrtko I Kotromanić: 633. godišnjica smrti prvog bosanskog kralja

Visokoin.com

Grad Visoko sa 11.070 zaposlenih na trinaestom mjestu u FBiH po broju zaposlenih

Visokoin.com

Bio je konobar, danas je poznati YouTuber Nuni: 38 dana strimovao 24 sata dnevno

Visokoin.com