Šta izbor grudnjaka otkriva o vašem karakteru

Vjerovali ili ne, izbor grudnjaka otkriva vaš karakter. Barem tako tvrdi Jessica Santos, specijalistica za grudnjake u Victoria's Secretu. Naime, izbor modela grudnjaka na jedan će indiskretan način progovoriti o vašoj osobnosti, navikama, karakternim osobinama.

Grudnjak s košaricama i širim naramenicama

‘Ovaj klasični model s poluotvorenim košaricama, na prirodan način oblikuje dekolte i idealan je za svakodnevno nošenje’, kaže Santos. Ne pretjerujete u izboru modela grudnjaka, stoga ovaj klasični model otkriva da se osjećate dobro u svojoj koži. Žena ste koja stoji s obje noge čvrsto na zemlji i drži se podalje od drame.

Push-up

Ako preferirate ovakav tip grudnjaka, tip ste osobe koja voli imati kontrolu, i to ne samo kad je dekolte u pitanju. Vi ste osoba koja ima konce u svojim rukama. Zavodljivi ste i zbog činjenice da znate što volite; teško da vas neće primijetiti. Jednostavno ste neodoljivi.

Grudnjak bez naramenica

Uzbudljiva ste osoba sklona avanturama. Volite riskirati, posebno ako su pred vama nova iskustva u kojima svakako želite sudjelovati. No kad je moda u pitanju, možda ste spremni odbaciti naramenice grudnjaka, no ipak više volite igrati na sigurno.

Grudnjak sa žicom

Tražite potporu drugih i očekujete da sdu vaši prijatelji uvijek uz vas bez obzira na sve. Ovo vas na jedan način čini divom. Smanjite malo zahtjeve i postat ćete lako idealan miks žene koja je slatka i zna se zabaviti.

Grudnjak s prednjim kopčanjem

Volite pogodnost i udobnost i želite stvari učiniti dostupnima, pa čak i kad je grudnjak u pitanju. Jednostavna i draga osoba koja ne voli komplicirati.

Pojačani grudnjak

Inteligentni ste i pragmatični i uvijek u potrazi za najboljim rješenjem. Kod ovog grudnjaka nije toliko naglasak na dekolteu, stoga se za vas može reći da spadate u one malo konzervativnije. Ne volite se pokazivati previše. Kad je u pitanju stil, udobnost vam je na prvom mjestu. No zbog toga se ipak nećete ustručavati isprobati nove stvari.

Grudnjak-korzet

Ovaj grudnjak koji zahtjeva više vremena i truda oko oblačenja pokazuje da ste osoba koja ima puno energije, ali i želju da izgledate savršeno. Osoba ste koja se voli pokazati.

Sportski grudnjak

‘Aktivni ste, pazite na zdravlje i mislite na svoj duh i tijelo’, objašnjava Santos. Postavili ste ciljeve u životu i odlučni ste ih postići. Ne opterećuju vas mišljenja drugih, otvoreni ste prema kritikama i komentarima.

Čipkasti grudnjak

‘Analitična ste i detaljna osoba, ali pomalo volite riskirati’, kaže Santos. Druželjubivi ste i pronalazite vrijeme za svakoga. Planirate unaprijed i nemate problema s kašnjenjem. Zbog vaše otvorenosti i iskrenosti, vole vas i muškarci i žene.

Grudnjak s više načina kopčanja

‘Volite držati sve opcije otvorene. Znate što je kompromis, fleksibilni ste i znate se nositi s izazovima’, poručuje ekspertica iz Victoria's Secreta.

Ne nosite grudnjak

Za vas je nošenje grudnjaka samo nepotrebna gnjavaža, volite slobodu i ne dozvoljavate drugima da vam govore kako da živite i što trebate činiti. Ljudi vas vole zbog slobodna duha.

(VisokoIN)