Svečano otvorene nove prostorije TK “Bosna” Visoko

Fotogalerija

Večeras je u novootvorenoj sali Teakwondo kluba “Bosna Visoko” održan prvi seminar pod pokroviteljsvom Oplimpijskog komiteta BiH. Seminaru prisustvovali su članovi ovog uspješnog kolektiva na čelu sa predsjednikom kluba i glavnim trenerom Edinom Kajevićem Kajom. Svečanosti su pored mnogobrojnih roditelja, prisustvovali i uvaženi gosti poput gosp. Zeida Dukmenića i predsjednika Teakwondo Saveza BiH gosp. Ahmeta Dileka .

“U toku prošlog vikenda održan je trenerski seminar na nivou Teakwondo Saveza BiH. Mi smo počaščeni da i kod nas bude seminar u odnosu na niže klase tj. od bijelog do crnog pojasa u našoj novoj sali od 250 kvadrata u Muhašinovićima. Večeras smo bili opterećeni kapacitetom jer je mnogo ljudi došlo.

Profesor koji je vodio seminar je bio korejac Suk Kyon Kim, majstor crnog pojasa, 8.dan. A narednog vikenda, poslije ove današnje manifestacije, se nastavlja seminar koji će se za trenere održati u Sarajevu i doći ćemo sa novim znanjem koje će nam prenijeti majstor Kim. U narednom periodu Teakwondo klub Bosna Visoko sa svojim takmičarima nastavlja sa radom i pripremama i nadamo se dobrim rezultatima. – istakao je Edin Kajević.

(VisokoIN)

Vezani članci

VISOKO / Doc.dr. Mehmed Kardaš promovisao svoje djelo u Hrvatskoj

VISOKOIN.COM

Medresa “Osman-ef. Redžović” ispratila 27. generaciju maturanata

VISOKOIN.COM

RK Bosna Visoko Ekoenergija novčano kažnjen

VISOKOIN.COM

Na današnji dan otišao Maršal: Ovo su posljednje riječi druga Tita

VISOKOIN.COM

VISOKO / Obilježeni Dan šehida i Dan otpora agresiji

VISOKOIN.COM

Svjetski dan slobode medija

VISOKOIN.COM