Svečano otvorene nove prostorije TK “Bosna” Visoko

Fotogalerija

Večeras je u novootvorenoj sali Teakwondo kluba “Bosna Visoko” održan prvi seminar pod pokroviteljsvom Oplimpijskog komiteta BiH. Seminaru prisustvovali su članovi ovog uspješnog kolektiva na čelu sa predsjednikom kluba i glavnim trenerom Edinom Kajevićem Kajom. Svečanosti su pored mnogobrojnih roditelja, prisustvovali i uvaženi gosti poput gosp. Zeida Dukmenića i predsjednika Teakwondo Saveza BiH gosp. Ahmeta Dileka .

“U toku prošlog vikenda održan je trenerski seminar na nivou Teakwondo Saveza BiH. Mi smo počaščeni da i kod nas bude seminar u odnosu na niže klase tj. od bijelog do crnog pojasa u našoj novoj sali od 250 kvadrata u Muhašinovićima. Večeras smo bili opterećeni kapacitetom jer je mnogo ljudi došlo.

Profesor koji je vodio seminar je bio korejac Suk Kyon Kim, majstor crnog pojasa, 8.dan. A narednog vikenda, poslije ove današnje manifestacije, se nastavlja seminar koji će se za trenere održati u Sarajevu i doći ćemo sa novim znanjem koje će nam prenijeti majstor Kim. U narednom periodu Teakwondo klub Bosna Visoko sa svojim takmičarima nastavlja sa radom i pripremama i nadamo se dobrim rezultatima. – istakao je Edin Kajević.

(VisokoIN)

Vezani članci

Nesvakidašnja priča iz Topuzovog Polja: ‘Majka ima 91 godinu, meso nikad nije jela’

Visokoin.com

Kalabuhov posjetio park Ravne 2 i zahvalio Osmanagiću na bisti Jesenjinu

Visokoin.com

Tadić: Bošnjacima uzet jedan mandat, HDZ nije tražio trećeg ministra u ZDK

Visokoin.com

Bišćan “navukao” i premlatio pedofila: Čeka suđenje, a predator pobjegao iz BiH

Visokoin.com

SAZNAJEMO: Nema poskupljenja cijene usluge odvoza komunalnog otpada

Visokoin.com

U Visokom pronađena droga, jedna osoba uhapšena

Visokoin.com