Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Zeničko-dobojskog kantona organizovalo je jučer sastanak sa svim načelnicima općina s područja ovog kantona. Razgovaralo se o najefikasnijim načinima rješenja...
Pacijent je, očito, napisao onako kako njemu odgovara, a ne istinu! Dolazi na kraju radnog vremena, oko 19:00h sa zahtjevom da uradi nalaze. Istina je...
Moj komentar na Saopštenje za javnost JU “Dom zdravlja” Visoko je sljedeće: 1. Ja nisam obavezan pisati žalbu Domu zdravlja Visoko (imam pravo da ne...
Na osnovu raspisanog Konkursa za dodjelu stipendija redovnim studentima prvog i drugog ciklusa studija s prebivalištem na području Zeničko-dobojskog kantona za akademsku 2012/2013. godinu, Ministarstva...
Bosna i Hercegovina očito zahtijeva popravku gotovo na svakom mjestu. Iznosim lični primjer na koji sam naišao danas (3.7.2013.) u Domu zdravlja Visoko, s ciljem...
Dragi sugrađani, želimo Vas podsjetiti da je 13. novembra 2012. godine gospođi Amri Babić od strane CIK BIH i zvanično ovjeren mandat načelnice naše općine....
Na području ZDK javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali...
Najpopularnija estradna ličnost Bosne i Hercegovine Halid Bešlić je posjetio Bosansku dolinu piramida. Obišao je kompleks podzemnih tunela, Bosansku piramidu Mjeseca i građevinske strukture u...
Poštovani sugrađani i sugrađanke, obavještavamo vas da ćemo u subotu organizovati “Pet do dvanaest za JMBG” – protestni skup i šetnju podrške za proteste u...
Općinski odbor SBB-a Visoko na sjednici održanoj 13.06.2013. godine donijeo je odluku, a na osnovu statuta, o trajnom isključenju g-dina Emir Dizdara iz ove općinske...
Općinsko vijeće na 6. sjednici održanoj 27.04.2013.godine usvojilo je Nacrt Odluke o izmjeni namjene i sadržaja dijela prostora Regulacionog plana «Prijeko» Visoko i o istom...
Predstavnici općine Inegöl na čelu sa načelnikom Alinur Aktaşom, boravili su danas u nezvaničnoj posjeti Općinskoj načelnici Amri Babić i s njom održali radni sastanak...