Velika akcija beogradske policije: U aferi “Elitna prostitucija” navodno umiješane i rijaliti zvijezde

Rijaliti učesnice Sanja Stanković i Nataša Šavija navodno su uhvaćene u velikoj akciji beogradske policije u kojoj je uhapšeno 29 osoba, a koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Starlete su navodno s klijentima dolazile u kontakt najviše preko dvojice muškaraca, pa su se u beogradskim hotelima sa mušterijama nalazile na više lokacija, prenosi “Kurir” pozivajući se na Republiku.

Djevojke su navodno podvodili Duško Banjac i fitnes instruktor Nikola Anđelić, a pored Stanković i Šavije, na spisku su i Plejbojeva zečica Martina Rajić i druge djevojke. Protiv svih djevojaka koje su na spisku, kao i protiv organizatora, podnesene su prijave, za nekima se još traga, neke su uhapšene, a neke u bjekstvu.

– U velikoj akciji policije oduzeti su im laptopovi, USB uređaji, gdje se čuvaju svi podaci, kao i cijene usluga koje pružaju djevojke koje rade za Duška i Nikolu. U kompjuteru su pronađene bilješke s terminima kada se djevojke sastaju s klijentima, žurke na kojima su ugovarale posao, katalozi i hoteli u kojima se odsjedalo.

Oni preko Jelene Jojić Madam organizuju devojke, prave grupnjake i orgije za političare, biznismene i sportiste, ali ponekad i za ljude koji nisu dio javnog svijeta, a spremni su da plate.

Također se navodi da su se cijene kretale od 1.000 do 5.000 evra za večer. Šavija i Sanja uhvaćene su u prostituciji s biznismenom s kojim su se nalazile na nekoliko tajnih lokacija u centru Beograda, a Martina Rajić je zatečena na djelu. Pored Banjca, Anđelića i Jelene Jojić Madam, lisice su stavljene Martini, koja neće biti privedena u tužilaštvo na saslušanje jer je ona zbog prostitucije privedena u Prekršajni sud. Martina će biti saslušana kao svjedok – naveo je izvor za Republiku.

Vezani članci

Brnabić ponovo negirala genocid: Odgađanje glasanja o Rezoluciji o Srebrenici veliki uspjeh

Visokoin.com

Bečka policija saopćila nove detalje o potrazi za Dankom Ilić

Visokoin.com

Samo u Srbiji: Ratni zločinac iz zatvora videolinkom pričao učenicima o herojstvu

Visokoin.com

Vučić: Možda ćemo morati da uvedemo sankcije Rusiji

Visokoin.com

Ako Srbija ne uvede sankcije Rusiji, prijeti joj prekid pregovora sa EU

Visokoin.com

Je li Coby vidio nešto čudno?! – Oglasio se poznati reper na čijem je nastupu bio Matej Periš: Jezivo je, nemam riječi…

Visokoin.com