Vole li muškarci starije žene i zašto?

Heidi Klum ponovno ima puno mlađeg dečka. I nije jedina. Sve su češće uspješne veze s velikim dobnim razlikama, a evo nekoliko razloga zašto su zrele žene dobile na popularnosti među mlađim frajerima…

S NJIMA MOGU OTVORENO RAZGOVARATI

Starije žene neće ih gnjaviti pitanjima tipa s koliko si cura spavao i misliš li da je moja prijateljica seksi. One su zrelije, imaju više samopouzdanja i manje potrebe za takvim glupostima. Imaju više razumijevanja, tolerantnije su i opuštenije kao partnerice u ljubavnoj vezi.

U NJIMA VIDE ISKUSTVO KOJE ŽELE STEĆI

Žene u tridesetima i četrdesetima puno su sigurnije u sebe, svoje tijelo i svoju seksualnost. Riješile su se inhibicija u krevetu pa seks s njima zvuči obećavajuće.

NE GNJAVE IH NEPRESTANIM SMS-OVIMA, POZIVIMA I LJUBOMORNIM ISPADIMA

Mlađe djevojke su nesigurne i nemaju dovoljno samopouzdanja pa imaju potrebu stalno testirati ljubav svog partnera, ali i provjeravati gdje je, s kim je i što radi. Starije su opuštene po tom pitanju i znaju da – ako netko nekog želi prevariti, uvijek može naći vrijeme i mjesto za koje se neće saznati.

OTKRIVAJU SASVIM DRUGAČIJU, PRIMAMLJIVU VRSTU ŽIVOTA

Dvadesettrogodišnjak koji je u vezi s devet godina starijom djevojkom susrest će se s iskustvima s kojim njegovi vršnjaci neće. Dok oni subotom navečer piju jeftini crnjak na klupicama u parku, on je sa svojom dragom na večeri u trendi restoranu ( ona časti s obzirom da on još studira, a ona je zaposlena). Dok se oni seksaju po automobilima i studentskim sobama kad nema nikog, on sa svojom djevojkom vodi ljubav u njezinom super uređenom stanu, ili sobi genijalnog hotela. Tko to ne bi volio isprobati, prenosi magazin Cosmopolitan.