Zvanično: „Confero“ dobio prostorije za rad

Na veliku radost svih članova Udruženja mladih ljubitelja scenskih umjetnosti „Confero“ potpisan je zvanični sporazum sa Općinom Visoko o dodjeli prostorija za naše udruženje. Stoga, zvanično možemo reći da više nismo beskućnici, te da smo konačno naišli na razumijevanje lokalnih vlasti za naš rad. Prostorije udruženja nalaze se u ulici Čabaravdića br. 1., a nama predostoji veliki posao uređenja prostorije, rekonstrukcije, reorganizacije, te stavljanja u funkciju pomenutog prostora.

Ovim putem izražavamo zahvalnost općinskim vlastima na čelu sa načelnikom Munibom Alibegovićem, što su konačno podržali naš rad te tako omogućili nesmetano funkcionisanje udruženja.

Naše udruženje će na ovaj način započeti sa još aktivnijim radom i predanošću, te nastojanju da naše Visoko zaista pretvorimo u kulturni centar. U narednom periodu uslijedit će niz projekata kojim ćemo opravdati naše ciljeve i pokazati kako je mladost ovoga grada sposobna mijenjati društvenu svijest, biti odgovorna prema svim članovima društva i osvjetlati obraz grada, što i oni koji su zaduženi za to ne čine.

(VisokoIN)

Vezani članci

Grad Visoko sa 11.070 zaposlenih na trinaestom mjestu u FBiH po broju zaposlenih

Visokoin.com

Bio je konobar, danas je poznati YouTuber Nuni: 38 dana strimovao 24 sata dnevno

Visokoin.com

Visoko: Uhapšen zbog posjedovanja droge

Visokoin.com

U Visokom iz automobila ukradene stvari

Visokoin.com

U Visokom uhapšen Kakanjac sa vrećicama droge

Visokoin.com

Rekordna godina: Prošle godine u BiH 1,7 miliona turista

Visokoin.com