Admir Babić (SDP): Izađite na izbore, dajte šansu sebi, svojoj djeci, budućnosti svih nas!

Kao relativno mlada osoba, koja je redovno obavljala svoju građansku dužnost i izlazila na izbore, a trenutno kao kandidat za mjesto u Gradskom vijeću Visoko, ne mogu da ne primijetim nezadovoljstvo među građanstvom trenutnom političkom i društvenom situacijom.

Mnogo osoba susrećem, razgovaram i pokušavam da im približim ideje stranke kojoj pripadam. Nešto što me posebno negativno iznenadilo, je činjenica da velika većina građana ne želi da obavi svoju dužnost, da izađe na izbore i pokuša utjecati na promjene.

Jasno mi je da je većina više i ne vjeruje u promjene, ne vjeruje da se trenutna situacija može poboljšati u svakom segmentu života.

Ja u to vjerujem, vjerujem da vi koji ne izlazite na izbore, možete dati ogroman značaj i doprinos za bolje sutra, da ste vi posebna snaga.

Stoga, nemojmo biti samo pasivni posmatrači, svaki glas je bitan, svaka osoba je bitna i nekada jedan glas je presudan u odlukama koje su najveće važnosti za naše živote, ali i žibote naše djece, budućnost koja nas čeka!

Zato vas sve ovim putem pozivam: Izađite na izbore u što većem broju, dajte šansu mladim i perspektivnim osobama, jer samo na taj način možemo se nadati ugodnijem životu bez društvenih, političkih i drugih podjela, koje su u našem gradu već dugi niz godina prisutne.

Admir Babić (SDP Visoko)

Vezani članci

SDP Visoko: Naši vijećnici su najaktivniji u Gradskom vijeću

Visokoin.com

Admir Babić: Inicirao sam ponovo otvaranje blagajne JP “Visoko Ekoenergija” u Naselju Luke

Visokoin.com

Admir Babić: Da li ćemo dozvoliti da nas gradska Uprava laže i obmanjuje?

Visokoin.com

Najmlađi gradski vijećnik / Tarik Halilović napustio Platformu za progres i pristupio SDP-u BiH

Visokoin.com

Admir Babić: Zašto se nije izvršila rekonstrukcija puta u mjestu Dubrave?

Visokoin.com

Admir Babić: U kojoj fazi je stečajni postupak preduzeća Velepromet-Maloprodaja DD Visoko

Visokoin.com