Admir Babić: Inicirao sam ponovo otvaranje blagajne JP “Visoko Ekoenergija” u Naselju Luke

Na 34. sjednici Gradskog vijeća, koja je održana u četvrtak 28.12.2023. godine sam inicirao ponovno otvaranje blagajne (prodaje gasa) JP “VISOKO EKOENERGIJA” d.o.o., koja se nekada nalazila u Naselju Luke. Ova inicijativa ima za cilj olakšavanje stanovnicima Visokog, posebno korisnicima usluga ovog preduzeća, proces plaćanja te omogućavanje pristupačnijeg servisa.

Lokalna Pristupačnost: Ponovno otvaranje blagajne u Naselju Luke omogućilo bi građanima lakši i brži pristup plaćanju usluga, posebno onima koji su geografski udaljeni od centralne lokacije preduzeća.

Efikasnija Komunikacija: Lokalna blagajna služila bi kao mjesto gdje građani mogu dobiti informacije i savjete vezane uz usluge JP “VISOKO EKOENERGIJA” d.o.o., pridonoseći tako efikasnijoj komunikaciji između građana i preduzeća.

Održavanje Lokalne Ekonomije: Otvorena blagajna u naselju potiče lokalnu ekonomiju i pomaže u održavanju povezanosti s različitim dijelovima grada. Ova inicijativa ima za cilj jačanje veza između građana i lokalnih institucija, pridonošenje efikasnosti pružanja usluga i poboljšanje kvalitete života u našem gradu.

Vezani članci

SDP Visoko: Naši vijećnici su najaktivniji u Gradskom vijeću

Visokoin.com

Admir Babić: Da li ćemo dozvoliti da nas gradska Uprava laže i obmanjuje?

Visokoin.com

Admir Babić: Zašto se nije izvršila rekonstrukcija puta u mjestu Dubrave?

Visokoin.com

Admir Babić: U kojoj fazi je stečajni postupak preduzeća Velepromet-Maloprodaja DD Visoko

Visokoin.com

Admir Babić: Potrebno izgraditi pješačku stazu uz put Arnautovići-Mulić

Visokoin.com

Admir Babić (SDP): Koliko je Gradska uprava u zadnje tri godine pomogla nabavku udžbenika

Visokoin.com