Cristiana Ronalda prati 250 milijuna ljudi

Nogometaša Cristiana Ronalda na Instagramu prati nevjerojatnih 250 milijuna ljudi, čime je oborio rekord najvećeg broja pratitelja s kojima dijeli trenutke iz svog života.

Jedan od najboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo već je prvog dana 2021. godine uspio srušiti novi rekord u svom životu, i to na Instagramu gdje ga prati više od 250 milijuna ljudi, što je najveći broj pratitelji na toj društvenoj mreži.

35-godišnji Cristiano gotovo svakodnevno objavljuje nove sadržaje na najpopularnijoj društvenoj mreži, što s nogometnih terena i putovanja, što trenutaka iz privatnog života kao što su fotografije s partnericom Georginom Rodriguez, sa svojom djecom, majkom i drugim članovima obitelji.

Upravo su obiteljske fotografije bile prve koje je Ronaldo objavio u novoj godini i koje su dobile milijune lajkova i komentara, naročito za onu na kojoj je pozirao Georginom i djecom.

“2020. nije bila lagana godina, nema sumnje u vezi toga. Nitko ne može ostati imun na bol i patnju koju je koronavirus donio svijetu. Sada je vrijeme da pokažemo kako skupa možemo napraviti promjenu. Jer bez obzira koliko je teško, ono što nas zaista definira jest činjenica kako se dignemo na noge i koliko brzo znamo reagirati na nove prepreke. Pokušajmo 2021. godinu napraviti prekretnicom, novim početkom i svježim startom. Svi mi možemo biti bolje osobe. Sretna Nova godina. Neka 2021. bude godina koje ćemo se zauvijek sjećati zbog najboljih razloga”, napisao je Ronaldo u opisu fotografije.

Vezani članci

Pogledajte kako je Lana Pudar izborila novo finale

VISOKOIN.COM

Mačka koja neprestano traži pažnju vlasnika osvojila je Instagram

VISOKOIN.COM

VISOKO: Obilježeno 68 godina rukometa

VISOKOIN.COM

Instagram najavio nekoliko zanimljivih novosti, evo što su sve pripremili

VISOKOIN.COM

Vijest o gašenju Instagrama i Facebooka pozdravili mnogi: Idite slobodno

VISOKOIN.COM

Lajkert i Terzić složni: Od Elvedine Muzaferije možemo očekivati sjajan rezultat

VISOKOIN.COM