Cristiana Ronalda prati 250 milijuna ljudi

Nogometaša Cristiana Ronalda na Instagramu prati nevjerojatnih 250 milijuna ljudi, čime je oborio rekord najvećeg broja pratitelja s kojima dijeli trenutke iz svog života.

Jedan od najboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo već je prvog dana 2021. godine uspio srušiti novi rekord u svom životu, i to na Instagramu gdje ga prati više od 250 milijuna ljudi, što je najveći broj pratitelji na toj društvenoj mreži.

35-godišnji Cristiano gotovo svakodnevno objavljuje nove sadržaje na najpopularnijoj društvenoj mreži, što s nogometnih terena i putovanja, što trenutaka iz privatnog života kao što su fotografije s partnericom Georginom Rodriguez, sa svojom djecom, majkom i drugim članovima obitelji.

Upravo su obiteljske fotografije bile prve koje je Ronaldo objavio u novoj godini i koje su dobile milijune lajkova i komentara, naročito za onu na kojoj je pozirao Georginom i djecom.

“2020. nije bila lagana godina, nema sumnje u vezi toga. Nitko ne može ostati imun na bol i patnju koju je koronavirus donio svijetu. Sada je vrijeme da pokažemo kako skupa možemo napraviti promjenu. Jer bez obzira koliko je teško, ono što nas zaista definira jest činjenica kako se dignemo na noge i koliko brzo znamo reagirati na nove prepreke. Pokušajmo 2021. godinu napraviti prekretnicom, novim početkom i svježim startom. Svi mi možemo biti bolje osobe. Sretna Nova godina. Neka 2021. bude godina koje ćemo se zauvijek sjećati zbog najboljih razloga”, napisao je Ronaldo u opisu fotografije.

Vezani članci

Instagram uveo četiri nove funkcije: Cilj da korisnici pričaju jedni s drugima

Visokoin.com

Instagram mijenja algoritam, evo šta to znači i ko će profitirati

Visokoin.com

Starleta k'o od majke rođena: Stanija ništa nije sakrila

Visokoin.com

Kolika kazna prijeti Georgini zbog kršenja pravila oblačenja u S. Arabiji?

Visokoin.com

Instagram uvodi nekoliko novih opcija

Visokoin.com

Kako pogledati tuđe storyje na Instagramu, a da ta osoba ne vidi vaše ime?

Visokoin.com