Frenkie sa singlom ‘Gori’ prvi na Domaćici

U posljednjem ovogodišnjem izdanju MTV top liste Domaćica na prvom se mjestu, u konkurenciji 20 izvođača i spotova, našao bh. reper Frenkie sa svojim singlom “Gori”.

Ovo je još jedan uspjeh koji potvrđuje kvalitet rada, kako Frenkiea (koji se i se s nekim ranijim spotovima uspio naći u vrhu Domaćice), tako i ostalih bh. izvođača koji su se u posljednje vrijeme našli na ovoj MTV top listi.

Tako su Dubioza Kolektiv sa svojim “Kokuzom” bili prvi početkom decembra, a Letu Štuke, koji su sa spotom za pjesmu “U ovom svijetu” na Domaćici već deset sedmica, prvo mjesto su dosegnuli još polovinom novembra.

Gledaoci MTV-a i fanovi izvođača čiji su spotovi obilježili godinu koja je za nama mogu da glasaju za svoje omiljene spotove u još jednoj MTV TOP 100, listi najboljih spotova po izboru MTV publike.

Glasanje putem sajtova regionalnog MTV-a (mtv.rs, mtv.com.hr, mtv.si) traje sve do 30. decembra.

Konačan MTV Top 100 biće emitovan 31.decembra, u dva dijela – od 12:30 prva polovica liste (od 100. do 50. mjesta), a od 20:00 počinje odbrojavanje do 1. mjesta, odnosno pedeset najboljih spotova u 2011. godini na listi MTV TOP 100! Repriza možete pogledati 1. januara od 9 do 17 sati.

(VisokoIN)

Vezani članci

Aleksandra Prijović ide i na treću Zetru: Dva koncerta rasprodana u rekordnom roku, otvoren i treći termin…

Visokoin.com

Mirza Selimović objavio novu pjesmu „Plakaćeš“

Visokoin.com

Matea Kalajdžić: “Bez ljubavi, umjetnosti, interakcije sa drugim ljudima, nemoguće je živjeti!”

Visokoin.com

“Otrov”: Jelena Rozga snimila novi spot na auto otpadu

Visokoin.com

FANTOM SLOBODE

Visokoin.com

Sergej Ćetković otvara Sarajevo Music Stage

Visokoin.com