Aleksandra Prijović ide i na treću Zetru: Dva koncerta rasprodana u rekordnom roku, otvoren i treći termin…

Zbog ogromnog interesovanja i dva koncerta Aleksandre Prijović koja su rasprodana u rekordnom roku, otvara se novi termin za treću sarajevsku Zetru, i to 30. oktobra 2023. godine, potvrđeno je iz agencije Travel 4 fun.

– Nakon tri rasprodane beogradske arene, pet rasprodanih zagrebačkih arena, tri rasprodana koncerta u Nišu, rasprodane dvije sarajevske Zetre, odlučili smo da niko ne ostane uskraćen za ulaznice i otvorimo treći termin.

Po prvi put u Bosni i Hercegovini, neko ko će tri dana za redom napraviti spektakl upotpunjen svjetskom produkcijom koja do sada nije viđena na ovim prostorima, a zasigurno i nešto o čemu će se pričati dugo jeste jedna od najvećih regionalnih zvijezda današnjice, ako ne i najveća, Aleksandra Prijović.

– Turneja od “OD ISTOKA DO ZAPADA” je zasigurno izazvala lavinu pozitivnih utisaka, te vas ovim putem pozivamo da zajedno sa nama doživite iskrenu emociju kakvu nam samo ona može prirediti!

Karte možete kupiti putem online platforme kupikartu.ba, Hvala vam i vidimo se 28, 29, 30.10. u Zetri – poručuju iz agencije Travel 4 fun.

Vezani članci

Rekordna godina: Prošle godine u BiH 1,7 miliona turista

Visokoin.com

Saradnik Marije Šerifović u gipsu: “Umalo smo ostali bez oka u Zenici” (FOTO)

Visokoin.com

Ryanair konačno stiže u Sarajevo, kreće veliki “rat” s Wizz Airom i još jednim gigantom

Visokoin.com

Bitka kod 11 plavih: Dan kada su heroji odbranili Sarajevo

Visokoin.com

Grupa mladića skinula zastavu sa duginim bojama u centru Sarajeva

Visokoin.com

Prepustili se vreloj akciji u centru Sarajeva, prolaznici sve snimili (VIDEO)

Visokoin.com