FŽ SBBBiH OO Visoko: Saopštenje za javnost

U petak, 23.12.2011. godine, održan je sastanak Foruma žena OO SBBBIH Visoko, radi biranja potpredsjednice i formiranja kompletnog Izvršnog odbora FŽ. Sastanak je otvorila i predvodila nova predsjednica prof. Nevzeta Begić, koja je prisutnim članicama predstavila plan aktivnosti za naredni mjesec, te strategiju rada Foruma žena OO SBBBIH Visoko. Prema predloženom dnevnom redu usvojen je zapisnik rada sa prethodne sjednice FŽ, nakon čega su uz saglasnost prisutnih članica na mjesto potpredsjednica izabrane Aščalić Edina i Muzaferija Sandra. Izvršni odbor FŽ broji 6 članova, sa mogućnošću izmjena i dopuna. Predložene kandidatkinje su bile Meldina Ugarak, Mevzeta Hodžić, Amra Šabanović; Emina Aščalić, Belma Čelebić i Azra Džafić, a članice prisutne ovom sastanku su prihvatile i izglasale iste. Razmatranjem treće tačke dnevnog reda, koja je obuhvatala utvrđivanje i realizaciju programskih ciljeva i aktivnosti za mjesec januar 2012. godine, donesena je odluka o promovisanju uloge žene u društvu, njenoj ulozi u stvaranju i održavanju harmonije, te o ženi kao majci, supruzi,radniku, …

O detaljima organizovanja ove aktivnosti će se raspravljati i na narednom sastanku koji je dogovoren za 27.12.2011.godine.

FŽ SBBBiH OO Visoko

Vezani članci

Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima!?

Visokoin.com

Otvoreno pismo stanovnika u Naselju Luke: Kako Upraviteljstvo na grbači etažnih vlasnika stanova živi i skupljaju “harač”

Visokoin.com

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com

Sretan 7. april – Dan oslobođenja Grada Visokog od fašizma

Visokoin.com

Nole se kući u BiH: Visoko ga zauvijek kupilo

Visokoin.com

Tvrtko I Kotromanić: 633. godišnjica smrti prvog bosanskog kralja

Visokoin.com