Haris Rahmanović “Priki” predstavio novi spot!

Pjesma “Bit ću sretan” ciljano izlazi početkom godine jer sama promovira ideju o nužnom životnom preokretu i novom početku. Priki za pjesmu navodi sljedeće: “Ljudi su u zadnje vrijeme strašno depresivni, jer se stapaju s masom koja je u nekom negativnom filmu. Ova pjesma govori o jednoj velikoj i konačnoj odluci da ću biti sretan i da mi je dosta svega. Tonovi pjesme su nastali prije dvije godine i čekali su svoj let sve do sad!”

Prikijevi su stihovi realistični, brutalno iskreni, duhoviti i koncizni, a njegovog načina repanja ne bi se posramio ni neki mnogo iskusniji reper. Prikijev glazbeni stil teško se može ugurati u okove određenog glazbenog žanra, jer pokriva sve od rapa, preko funka pa i elektra. Sve svoje materijale sam producira, sam osmišljava instrumentale i tekstove, a izvrsno se snalazi u videoprodukciji, tako da je spot za “Oni znaju bolje” snimio i montirao sam, kao i spot za pjesmu “Bit ću sretan”.

Na početku glazbene karijere Priki je bio više angažiran kao producent nego kao izvođač i svoju je kreativnu energiju usredotočio na produciranje. Surađivao je s mnogim poznatim imenima poput Remi (Elemental), Connecta, Ede Maajke, Marčela, Koolade, ali i s mnogim underground reperima. Zahvaljujući Youtubeu postao je poznat u hip hop krugovima jer je donio pravi val osvježenja na poprilično uspavanu rap scenu. Sam je zaslužan za svoj cjelokupni materijal — od instrumentala, tekstova, produkcije, miksa i masteringa. Prošle godine Priki je izdao svoj prvi singl „Oni znaju bolje” s Remi iz Elementala. Remi je prepoznala Prikijev glazbeni talent i svježinu, pa se odlučila na ovu suradnju, a singl je naišao na jako dobre reakcije, zahvaljujući i vama, radijski urednici.

Ovakvog multitalentiranog mladog glazbenika ne smijete nikako propustiti, zato poslušajte Prikijev novi singl u danas u programu Hrvatskog radija – Radija Split, a već sljedeći tjedan u eteru ostalih radija!

(VisokoIN)

Vezani članci

Aleksandra Prijović ide i na treću Zetru: Dva koncerta rasprodana u rekordnom roku, otvoren i treći termin…

Visokoin.com

Mirza Selimović objavio novu pjesmu „Plakaćeš“

Visokoin.com

Matea Kalajdžić: “Bez ljubavi, umjetnosti, interakcije sa drugim ljudima, nemoguće je živjeti!”

Visokoin.com

“Otrov”: Jelena Rozga snimila novi spot na auto otpadu

Visokoin.com

FANTOM SLOBODE

Visokoin.com

Sergej Ćetković otvara Sarajevo Music Stage

Visokoin.com