Humanitarni projekat: RAMAZANSKA SOLIDARNOST

Obavještavamo džematlije Medžlisa IZ Visoko i građane općine Visoko da su mladi MIZ Visoko koji se okupljaju i djeluju kroz Omladinski klub MIZ, pokrenuli humanitarni projekat RAMAZANSKA SOLIDARNOST.

Ovaj humanitarni projekat mladih planiran je da se realizira kroz prikupljanje prehrambenih artikala u tržnom centru GALERIJA KOVO od subote, 14.07.2012. do petka, 20.07.2012. od početka do kraja radnog vremena.

Podjelu humanitarnih paketa na osnovu prikupljenih artikala će realizirati Omladinski klub Medžlisa islamske zajednice kroz džemate socijalno najugroženijim porodicama.

Ovim putem pozivamo naše džematlije i građane općine Visoko da podrže ovaj hajirli projekat naše omladine, te da kupovinom i darivanjem određenih prehrambenih artikala u pomenutom centru u danima trajanja akcije iskažemo svoju ramazansku solidarnost i priuštimo pristojne iftare i sehure onima kojima je naša pomoć dobrodošla. Želimo Vas podsjetiti da Galerija Kovo u svojoj ponudi nema alkohola i svinjskog programa te da nam je i vjerska obaveza kupovati u ovakvim Centrima.

Molimo Uzvišenog Allaha da vas za vaše dobročinstvo nagradi te da vama i vašim porodicama podari zdravlje i rahatluk na oba svijeta.

Koordinator edukacijskih programa mladih Medžlisa IZ Visoko

Hfz.Edin ef. Bukva, prof.

(VisokoIN)

Vezani članci

Pogledajte kako će izgledati novi luksuzni stambeni objekat u Visokom

Visokoin.com

Mirza Ganić: Visoko je predivni grad s velikim potencijalom!

Visokoin.com

Gradonačelnik Mirza Ganić obišao kritične tačke tokom obilnih padavina u Visokom

Visokoin.com

Visoko: Stanovnici Hadžijine vode traže hitno rješenje!

Visokoin.com

Čovjek svijet! – Branislav Mara Mirković

Visokoin.com

Franjevačka gimnazija u Visokom – gradilište ujedinjene Bosne i Hercegovine

Visokoin.com