Humanitarni projekat: RAMAZANSKA SOLIDARNOST

Obavještavamo džematlije Medžlisa IZ Visoko i građane općine Visoko da su mladi MIZ Visoko koji se okupljaju i djeluju kroz Omladinski klub MIZ, pokrenuli humanitarni projekat RAMAZANSKA SOLIDARNOST.

Ovaj humanitarni projekat mladih planiran je da se realizira kroz prikupljanje prehrambenih artikala u tržnom centru GALERIJA KOVO od subote, 14.07.2012. do petka, 20.07.2012. od početka do kraja radnog vremena.

Podjelu humanitarnih paketa na osnovu prikupljenih artikala će realizirati Omladinski klub Medžlisa islamske zajednice kroz džemate socijalno najugroženijim porodicama.

Ovim putem pozivamo naše džematlije i građane općine Visoko da podrže ovaj hajirli projekat naše omladine, te da kupovinom i darivanjem određenih prehrambenih artikala u pomenutom centru u danima trajanja akcije iskažemo svoju ramazansku solidarnost i priuštimo pristojne iftare i sehure onima kojima je naša pomoć dobrodošla. Želimo Vas podsjetiti da Galerija Kovo u svojoj ponudi nema alkohola i svinjskog programa te da nam je i vjerska obaveza kupovati u ovakvim Centrima.

Molimo Uzvišenog Allaha da vas za vaše dobročinstvo nagradi te da vama i vašim porodicama podari zdravlje i rahatluk na oba svijeta.

Koordinator edukacijskih programa mladih Medžlisa IZ Visoko

Hfz.Edin ef. Bukva, prof.

(VisokoIN)

Vezani članci

Proizvedene u Visokom: U napolitankama pronađena salmonela

VISOKOIN.COM

Iz RK Gračanica odgovorili RK Bosna: Vaš komentar ne korespondira istini

VISOKOIN.COM

Svečano otvoren novi BH Telecom centar u Visokom

VISOKOIN.COM

Održana edukacija za uposlenike “Vispak” d.d. Visoko

VISOKOIN.COM

Adisa Lepić: “Nismo ni svjesni svog historijskog bogatstva”

VISOKOIN.COM

VISOKO: Ljubitelji automobila uživali u Tuning styling show-u

VISOKOIN.COM