Iz biltena MUP-a ZDK: 14 saobraćajnih nezgoda

Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona saopćilo je da je na području ovog kantona javni red i mir u srijedu narušen u tri slučaja u kojim nije bilo povrijeđenih osoba.

Na putevima u ZDK jučer se dogodilo 14 saobraćajnih nezgoda u kojim su dvije osobe zadobile lakše tjelesne povrede.

NEPOZNATA OSOBA PUCALA U PRAVCU AUTO SERVISA „BK BARBARIĆ“

ŽEPČE – Nepoznati počinilac u noći 17/18. januara u mjestu Goliješnica izvršio je krivično djelo izazivanje opće opasnosti pucanjem iz vatrenog oružja – pištolja u pravcu automehaničarske radnje Auto servis „BK Barbarić“, vlasništvo D.B. oz Žepča. Tom prilikom nastupila je materijalna šteta na vratima radnje, dok povrijeđenih osoba nije bilo.

A.S. LAKŠE POVRIJEĐENA ZA VOLANOM FORDA

ZENICA – A.S. iz Zenice lakše je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jučer u ulici Sarajevska. U nezgodi su učestvovala vozila golf (O58-J-231), kojim je upravljao A.S. iz Zenice i ford (A32-J-667), kojim je upravljala A.S. iz Zenice, koja je tom prilikom i zadobila lakše tjelesne povrede.

U SUDARU GOLFA SA KAMIONOM LAKŠE POVRIJEĐENA SA F.E.

ŽEPČE – Jedna osoba lakše je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu M-17, u mjestu Zenički put. U nezgodi su učestvovali golf (T26-M-376), kojim je upravljao F.V. iz Zavidovića i teretno motorno vozilo man (145-E-396), kojim je upravljao T.M. iz Tešnja. U nezgodi je lakše tjelesne povrede zadobila F.E. saputnica u vozilu golf.

(VisokoIN/Fena)

Vezani članci

Na predstojećoj plenarnoj sjednici: Ustavni sud BiH mijenja pravila

Visokoin.com

Vozač kamiona poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Zenice

Visokoin.com

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com

Visoko: Uhapšen zbog posjedovanja droge

Visokoin.com

U Visokom iz automobila ukradene stvari

Visokoin.com

PODIGNUTA OPTUŽNICA: Visočani lažirali dokumente

Visokoin.com