Kreće nova kampanja Edina Džeke i Telemacha

Dugi niz godina smo u vašim kućama i uveseljavamo vas kroz pregršt zabavnih, edukativnih i sportskih sadržaja. Donijeli smo vam najnaprednije usluge kroz najširi asortiman TV kanala, najbrži internet i najpovoljniju fiksnu telefoniju, a sve s ciljem da budete ispunjeni u svojim domovima, jer su nam vaše zadovoljstvo i osmijesi oduvijek bili na prvom mjestu.

Ušli smo u vaše kuće, ali nedostajalo nam je još nešto kako bi naša veza sa vama postala još čvršća – željeli smo da uđemo u vaša srca.

Taj put je najteži, ali u želji da vam pokažemo koliko nam je stalo, počeli smo razmišljati o dodatnim stvarima koje nas vežu, o ljudima do kojih je stalo i vama i nama…i došli smo do jednog čovjeka. Taj čovjek za sve nas predstavlja univerzalni osmijeh, snagu i ponos, koji nas spaja bez obzira na naše razlike. Njegovo ime je Edin Džeko.

U želji da dopremo do vaših srca, ostvarili smo saradnju sa Edinom koji je donio mnogo radosti Bosni i Hercegovini i čiji golovi i postignuća usrećuju sve nas. U nadi da će Edinov uspjeh reflektovati sve ono što Telemach vama pruža, unaprijedili smo našu ponudu, jer baš kao i Edin, i mi želimo da uvijek budemo korak ispred konkurencije i najbolji u onome što radimo.

Svaki korisnik nam je veoma bitan, što direktno pokazujemo i kroz brzo rješavanje reklamacija, koje u 95 posto slučajeva obrađujemo unutar 24 sata. Uz sve nabrojano, neopisiva nam je čast da upravo Edin Džeko potvrđuje našu opredjeljenost za podizanje standarda građana Bosne i Hercegovine, te ćemo, tokom narednih dvanaest mjeseci, zajedno sa Edinom, pored vrhunskih telekomunikacijskih usluga promovirati i projekte koji će u fokusu imati dobrobit djece. Sa ponosom možemo da kažemo da smo već sada počeli sa njihovom realizacijom.

Prvi u nizu će biti Roditeljska kuća, jer nam je želja da uz saradnju sa Edinom, koji i svojim potezima van terena dokazuje da je uzor mladim generacijama i sinonim humanosti, i mi sami učestvujemo u društveno-odgovornim aktivnostima i pružimo pomoć onima kojima je istinski potrebna.

A kada je u pitanju naša ponuda, pravimo novi iskorak. Nakon što smo nedavno podigli brzinu uploada za 50% svim našim korisnicima DUO i TRIO paketa, danas krećemo sa novom, do sada neviđenom akcijom. Svim našim novim korisnicima TRIO paketa, kao i postojećim korisnicima koji se odluče za prelazak na TRIO paket, dajemo besplatan internet 12 mjeseci ili besplatnu pretplatu na fiksnu telefoniju 24 mjeseca.
Uz to, poklanjamo i premium filmske kanale u HD rezoluciji u okviru HBO / HBO Premium paketa na 12 mjeseci i Cinestar Premiere HD paket na 24 mjeseca, sportske kanale u Arena Sport SD paketu na 24 mjeseca, kao i Pink paket TV kanala, također na 24 mjeseca.

Ulaganja kompanije Telemach su i dalje usmjerena na unaprjeđenje infrastrukturne mreže na narednu generaciju širokopojasnog pristupa internetu, međusobnu povezanost gradova Bosne i Hercegovine i šireg regiona putem optičkih kablova i unaprjeđenje digitalnih TV platformi. Ova ulaganja pružaju neposrednu i značajnu korist za državljane BiH u smislu izbora TV sadržaja, brzine interneta i povoljnih usluga fiksne telefonije, otvaranja novih radnih mjesta i privrednog razvoja, te svakako približavaju standard življenja naših građana, barem kada je ovaj segment razvoja u pitanju, standardu EU građana.

Hvala vam što ste nam ukazali svoje povjerenje i trudićemo se da ga i dalje opravdavamo.

Vezani članci

VISOKO / Doc.dr. Mehmed Kardaš promovisao svoje djelo u Hrvatskoj

Visokoin.com

Telemach BH donosi nove brzine interneta u EON paketima

Visokoin.com

Džekin intervju otkriva mnoge stvari iz karijere

Visokoin.com

Edin Džeko divnom porodičnom fotografijom čestitao Novu godinu

Visokoin.com

Materaci “lud” za Džekom: Svugdje je pravio razliku

Visokoin.com

Pohvale napadaču Intera: Džeko je bolji od Lukakua

Visokoin.com