KRISTIJANO RONALDO U ČETVRTAK U LUKAMA?

Kristijano Ronaldo u četvrtak bi trebao da navrati do Visokog ( Naselje Luke II, zgrada broj 13-sprat 4). Već je u Zenici. Znači u jedan sat poslije pola noći da napravim retrospektivu događaja.

Oko 22. sata zove kolega iz „sportske“. Parafraziram: „ Pa što šutiš… (psovka). Dolazi Vam Ronaldo u Visoko, a ti ni habera…“ Hajd da se nađemo oko 14. sati kod Veme. Tu me čekaj. Ja mu govorim da nemam pojma, da je to nemoguće, da je rizik visok do bola.

Kaže on: Jel N.L. 13.? Kažem ja jest (znam po internet kovertama koje dijelim.) Vidimo se sutra, a to ga dođe već danas (četvrtak). Stari sportski vuk našnjuhao protokol reprezentativaca Portugala.

Kažem mu ja da se to mijenja sad pa sad, a on ne odustaje. Čekaj me u 14. kod Veme. Dobro kažem ja i tu se završi priča. Izvor broj dva: (žena bliska Portugalcima): „ Jel vam to dolazi onaj neki poznati fudbaler? Pitam je otkud ona zna, kaže rekla joj sestra iz Zenice koja je u organizaciji ovog baraža. Nakon toga vagam ja šta da uradim i postavim status na FB-u koji još stoji.

Ludilo od novinara i fanova Reala. Pita me kolega iz Avaza da nije već bio oko 22.30. jer i on načuo. Rekoh mu da sumnjam. Ima logike da dođe, jer je „malom šestmilijarditom“ vjerovatno obećo, al obzirom na rizik…, ovako hladne glave, pratićemo njegovo kretanje u Zenici.

Možda je posjeta stvarno trebala biti sakrivena od javnosti, a ja sve uprskao. Fanovi su isto načuli i pitaju se: Hoće li Cristiano Ronaldo danas posjetiti Adnana Mevića? Podsjetimo se, Adnan Mević je sa majkom Fatimom prije nekoliko dana boravio u Španiji, upoznao sve igrače kraljevskog kluba REAL MADRID-a! Kako se špekuliše Ronaldo bi trebao danas posjetiti Adnana u Visokom.

Dakle sve je još na bazi jače špekulacije, mada nas ništa ne smije iznenaditi. Ili će na fol pa čak i maskiran navratiti ili od toga nema ništa. Ali ipak… Bilo kako bilo imaćemo fotografije. Ne zovite džaba malog i ne provjeravajte informaciju. Garant će Vam reć: Jeste. Dolazi. Možda ne znaju ni oni.

Zamislite scenu da Ronaldu stvarno neko bude skandirao: Messi, Messi!!! Ko na sarajevskom aerodromu.

Uglavnom opsada u Visokom. Kristijano dolazi ispuniti obećanje. Ulaz u zgradu je samo jedan.

Šta će napraviti njegovi marketing majstori…. ptice znaju. Čudi me da Avaz nije siguran. Pa oni uvijek imaju pravu informaciju i dojavu. Helem, čekaćemo… a doći će.

(VisokoIN/S.Su./ViPromo)

Vezani članci

Mirza Ganić ponovo kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima!?

Visokoin.com

Otvoreno pismo stanovnika u Naselju Luke: Kako Upraviteljstvo na grbači etažnih vlasnika stanova živi i skupljaju “harač”

Visokoin.com

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com

Sretan 7. april – Dan oslobođenja Grada Visokog od fašizma

Visokoin.com

Nole se kući u BiH: Visoko ga zauvijek kupilo

Visokoin.com

Tvrtko I Kotromanić: 633. godišnjica smrti prvog bosanskog kralja

Visokoin.com