Kupi četiri ulaznice i Exit daruje jednu besplatno

Najbolja festivalska zabava je uvijek u velikom društvu. Ako vaša ekipa još nije nabavila ulaznice za Exit festival, prebrojte se, jer će od 19. marta do 15. aprila na svake četiri kupljene ulaznice Exit petu pokloniti besplatno, uz smeštaj u Exit Villageu za sve vas!

Postoji li bolji način da se sa prvim zrakama sunca otrgnemo zimskoj depresiji i podsjetimo na to šta nas sve očekuje na Tvrđavi ovog ljeta? Okupite svoje društvo jedno sunčano popodne na nečijoj terasi, prebrojte se i dogovorite koga iz ekipe vodite na Exit! U slavu sunca, toplih novosadskih noći i sjajnog festivalskog provoda, od 19. marta do 15. aprila imate priliku jednog člana društva obradovati za rođendan ili započeti zajednički fond za piće na festivalu… izračunajte šta sve možete za cijenu jedne ulaznice.

I to nije sve. Za sve učesnike akcije smo osigurali i besplatna mjesta u Exit Villageu. Proluftirajte šatore i vreće za spavanje, izvadite kupaće kostime i sunčane naočale, jer vas u Villageu očekuje više od osam hiljada mladih iz cijelog svijeta na cjelodnevnim žurkama koje traju devet dana. Imate li snage za to?

Pravo na učešće u ovoj akciji imaju svi posjetioci Exit festivala, dok su ulaznice za festival dostupne po promotivnoj cijeni od 118 KM. Podsjećamo da će svi oni, koji kupe ulaznice do 1. aprila, postati i dio Exit Tribea za 2013. godinu i time naredne godine na festivalu ostvariti mnogobrojne prednosti i povlastice!

Nastup na ovogodišnjem Exit festivalu, koji će se održati od 12. do 15. jula, već su potvrdili legendarni Guns ‘N’ Roses i New Order, moćni Gossip, rock and roll atrakcija Wolfmother, world music senzacija Buraka Som Sistema, dok na Dance Areni nastupaju Richie Hawtin, Miss Kittin, Art Department, Maceo Plex, kao i članovi Cadenza etikete, Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam.

Ulaznice:

U ponudi su, osim 4+1 paketa, i pojedinačne ulaznice za festival i kamp, kao i paket sa prijevozom:

• Festivalska ulaznica – 118 KM – Svi oni koji kupe festivalsku ulaznicu do 31. marta 2012. postaju dio EXIT Tribea. To je krug privilegovanih posjetitelja festivala koji svake godine uživaju razne pogodnosti u ponudi organizatora EXIT festivala.

• Ulaznica za EXIT Village – Za dodatnih 50 KM budite posjetitelj EXIT kampa, najboljeg mjesta za provod i upoznavanje novih prijatelja iz cijelog svijeta tokom festivala

• Premium paket – 198 KM – Paket obuhvata SVE: festivalsku ulaznicu, mjesto u kampu i prijevoz

(VisokoIN)

Vezani članci

Aleksandra Prijović ide i na treću Zetru: Dva koncerta rasprodana u rekordnom roku, otvoren i treći termin…

Visokoin.com

Mirza Selimović objavio novu pjesmu „Plakaćeš“

Visokoin.com

Matea Kalajdžić: “Bez ljubavi, umjetnosti, interakcije sa drugim ljudima, nemoguće je živjeti!”

Visokoin.com

“Otrov”: Jelena Rozga snimila novi spot na auto otpadu

Visokoin.com

FANTOM SLOBODE

Visokoin.com

Sergej Ćetković otvara Sarajevo Music Stage

Visokoin.com