Lepa Brena: Uz pomoć prijatelja možeš napuniti 10 Arena

Surova nepravda ili nešto drugo je natjeralo Lepu Brenu, koja je prije mjesec dana održala dva koncerta u „Beogradskoj areni“, da prokomentariše nastupe kolege Dina Merlina u Beogradu i otkrije u emisiji „Amidži šou“ da su bosanskom pjevaču prijatelji pomogli da tri dana zaredom napuni najveću dvoranu u Beogradu.

Proslavljena pjevačica je tokom gostovanja kod Ognjena Amidžića pričala o svojoj karijeri i nedavno održanim koncertima, a kada ju je voditelj pitao da prokomentariše činjenicu da je Merlin održao tri uzastopna nastupa u „Areni“, a ona „samo“ dva, odgovorila je ironično, ali s osmijehom.

– Lijepo je kad imaš prijatelje, znaš – rekla je Brena voditelju, a kada ju je on pitao da li to zaista misli, otkrila je da to nije njeno mišljenje, već saznanje.

– Ne mislim, nego konstatujem. Ako imaš prijatelje, pa oni dođu da ti pomognu, ti možeš da napuniš i 10 „Arena“ – bila je pomalo intrigantna Brena.

Na koga je Brena tačno mislila, nije otkriveno u toku ove emisije, ali su se mogli čuti komentari da se njena opaska odnosila na predsjednika Srbije Borisa Tadića, koji je, prema priznanju Merlina, najzaslužniji za njegov dolazak u Beograd.

O ovoj njenoj izjavi smo pokušali da pričamo sa Asimom Kraljićem, menadžerom Dina Merlina, ali on se tokom jučerašnjeg dana nije javljao na telefon, te komentar nismo dobili.

Pjevačica je tokom emisije pričala i o svojim rekordima i naglasila da je u Domu sindikata svojevremeno nastupila čak 31 put, dan za danom, dok je Centar „Sava“ punila 17 dana zaredom, a publici je otkrila da joj se „javlja“ da će u 80. godini izgledati odlično.

– Imam neku projekciju, javlja mi se da ću sa 80 da izgledam fenomenalno. Izgledaću boli glava! – izjavila je Brena, dok se iz publike čuo jedan gromoglasan smijeh, a onda ju je Ognjen pitao zbog čega ne nosi burmu.

– Ne nosim burmu zato što prstenje skidam stalno. Stavim samo jedan prsten, nebitno je da li je vrijedan ili ne, pošto se dešava da ga zaboravim negdje – izjavila je poznata pevačica koja je otkrila da ne želi da zna da li je njen suprug Boba Živojinović vara.

– Ja to ne bih da provjeravam, iskreno! – kroz smijeh je rekla Brena, a kada ju je voditelj pitao kako bi ona rješila takve probleme, publici je otkrila recept.

– Pa znaš šta, klin se klinom izbija – izjavila je Lepa Brena i tako nasmijala sve u studiju.

O fotografiji njenih golih grudi, koja se osamdesetih godina pojavila i šokirala sve, Lepa Brena je prvi put progovorila u emisiji na „Pinku“ otkrivajući da je ta slika „procurila“ u javnost jer ona nije pristala na ucjenu.

Mislim da nikada nisam pričala o tome, sada hoću. Mi smo se tada za nešto slikali. Međutim, u tom trenutku kada sam bila prekrivena tim šalom, nije trebalo da se slikam, jer da jesam, malo bih se bar ispravila. Međutim, ta fotografija je nastala, a poslije toga sam u Centru „Sava“ 17 dana zaredom držala koncerte. Tih dana, mene je nazvao urednik jednih dnevnih novina i rekao mi da ako ne održim jedan humanitarni koncert, da će tu fotografiju da objave. Mi to tada nismo mogli da zaustavimo i fotografija je otišla u etar. Meni je to tada veoma teško palo. U to vrijeme je to bio šok za mene, ali i strašna manipulacija – ispričala je pjevačica.

(VisokoIN/Alo)

Vezani članci

Aleksandra Prijović ide i na treću Zetru: Dva koncerta rasprodana u rekordnom roku, otvoren i treći termin…

Visokoin.com

Mirza Selimović objavio novu pjesmu „Plakaćeš“

Visokoin.com

Matea Kalajdžić: “Bez ljubavi, umjetnosti, interakcije sa drugim ljudima, nemoguće je živjeti!”

Visokoin.com

“Otrov”: Jelena Rozga snimila novi spot na auto otpadu

Visokoin.com

FANTOM SLOBODE

Visokoin.com

Sergej Ćetković otvara Sarajevo Music Stage

Visokoin.com