Majka podvodila svoju maloljetnu kćerku za 5 KM, osumnjičeni muškarac (60) bio porodični prijatelj!

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv majke iz jednog sela kod Kovina koja se tereti da je podvodila svoju maloljetnu kćerku (14). Majka je uhapšena krajem februara, a osim nje privedeni su i muškarac (60) i mladić (18), koji se terete da su imali seksualne odnose sa djevojčicom.

Osumnjičena se tereti za posredovanje u vršenju prostitucije, kao i za zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica – rečeno nam za Novosti.rs u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Inače, majka djevojčice se tereti da je slala poruke osumnjičenom (60) i praktično mu nudila svoju maloljetnu kćerku. Djevojčicu bi, potom, kako se sumnja, slala kod njega kući, gdje je ona imala seksualne odnose za novac sa čovjekom koji je inače bio porodični prijatelj.

On je, tvrdi se, djevojčicu slikao, a eksplicitne fotografije čuvao u mobilnom telefonu i na računaru. Seksualno maltretiranje trajalo je skoro šest mjeseci.

Za sve to vrijeme dijete je dolazilo kod njega, kako bi mu, navodno, pospremala kuću. Majka se tereti da je za seks sa kćerkom uzimala od 300 do 500 dinara (5 do 8 KM).