Milorad Dodik osuđen na smrt!

Kako piše srbijanski Kurir, Iranski agenti prijete likvidacijom Milorada Dodika jer se protivio priznavanju Palestine. Mjere sigurnosti su podignute na najviši nivo. Kurir tvrdi da se oko hiljadu agenata iranske obavještajne službe aktivno nalazi na teritoriji BiH sa zadatkom da na bilo koji način izvedu atentat na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, a navode da su dobro informisani i izvora iz stranih obavještajnih službi.

”Mjere bezbjednosti za Dodika podignute su na najviši mogući nivo, ne samo u BiH nego svuda kuda on ide. Naravno, predsjednik se ne štiti samo fizičkim obezbjeđenjem već obavještajnim i kontraobavještajnim podacima. Dodiku je sugerisano da izbjegava putovanje helikopterom i on se pridržava toga koliko može. On je kod agenata iz Irana osuđen na smrt prije svega zbog protivljenja priznavanja Palestine” – otkriva obavještajac strane službe.

Prema tvrdnjama ovog obavještajca, oružje u sali Borik u Banjaluci pronađeno je na sam dan održavanja svečanosti, a ne dan ranije, kako su to mediji objavili.
”To je više bila prijetnja i pokušaj zastrašivanja terorista’‘ – ističe izvor Kurira i dodaje da se u BiH trenutno vodi istraga o povezanosti Božidara Stanišljevića, koji je priznao da je oružje unio u salu, sa Srpskim sokolskim društvom – nacionalistički obojenom organizacijom. Inače, Srbija je u pomoć kolegama poslala 11 specijalaca kako bi se istraga o pronađenom oružju i eventualna povezanost s teroristima što prije rasvijetlila.

Milorad Dodik juče je kazao da se osjeća potpuno bezbjedno i poslije otkrivanja naoružanja u hali Borik.
”Najvažnije je da je došlo do razotkrivanja čitave stvari, jer je činjenica da je u dvorani Borik pronađeno naoružanje. Policija je profesionalno uradila svoj dio posla, a nadležna tužilaštva treba da sprovedu dalju istragu” – rekao je Dodik.

(VisokoIN)

Vezani članci

Nova godina, stari problemi: Izrazito zagađen zrak u bh. gradovima

Visokoin.com

Hindija: Koliko je Visočane koštao čistač ulica i je li ga direktor kupio sam od sebe?

Visokoin.com

Za deset mjeseci u BiH više od 1,2 miliona turista

Visokoin.com

Godišnje se u prosjeku od narkotika liječi oko 2.000 ljudi u FBiH

Visokoin.com

Od mina ugroženo više od pola miliona stanovnika u BiH

Visokoin.com

Vlašić i dalje top zimska destinacija u središnjoj Bosni

Visokoin.com