Na putevima ZDK 13 saobraćajnih nesreća, jedna osoba teže povrijeđena

Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona saopćilo je da je na području ovog kantona javni red i mir u subotu narušen u 12 slučajeva, kojom prilikom je pet osoba zadobilo lakše tjelesne povrede.

Na putevima u ZDK jučer se dogodilo 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške, a tri lakše tjelesne povrede.

A.S. I A.H. UHVAĆENI U KRAĐI

ZENICA A.S. i A.H. oba iz Zenice lišeni su sinoć slobode nakon što su oko 17,20 sati u ulici Dr.Abdulaziza Aska Borića broj 1, izvršili krađa metalne ograde vlasništvo preduzeća „Rudnik trans”.

KRAĐA PREDMETA SA GRADILIŠTA AUTOCESTE

KAKANJ –  Nepoznati počinilac ili više njih u noći 6/7. aprila na gradilištu autoceste A-1, u mjestu Roščevina, izvršio je krađu 29 gusanih rešetki.

U SUDARU TEŽE I LAKŠE POVRIJEĐENI TROGODIŠNJI O.D. I O.H.

ZENICA –  Jedna je osoba zadobila teže, a dvije lakše tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jučer u 16,50 sati na putu M-17, u mjestu Donja Vraca. U nezgodi su učestvovali golf (RI 628 HS) kojim je upravljao O.E. iz Pepelara i WV kedi (CR 027 SR) kojim je upravljao A.A. iz Italije. U nezgodi je teže tjelesne povrede zadobio maloljetni O.D. rođen 2009. godine, a lakše vozač golfa O.E. i maloljetni O.H. rođen 2009. gopdine, također saputnik u golfu.

(VisokoIN/Fena)

Vezani članci

Na predstojećoj plenarnoj sjednici: Ustavni sud BiH mijenja pravila

Visokoin.com

Vozač kamiona poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Zenice

Visokoin.com

Zenička policija pronašla i oduzela više od jednog kilograma opojne droge

Visokoin.com

Visoko: Uhapšen zbog posjedovanja droge

Visokoin.com

U Visokom iz automobila ukradene stvari

Visokoin.com

PODIGNUTA OPTUŽNICA: Visočani lažirali dokumente

Visokoin.com