Nije štedio novac: Kako je Haris Džinović ulagao u Melininu karijeru

Haris i Melina Džinović riješili su da stave tačku na svoj brak i da se poslije 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Dok je Haris iznio niz pikanterija iz bračne zajednice, Melina se do sada na ovu nije temu oglašavala.

Ona je svojevremeno, u intervjuu za medije, priznala da nije sve sama stvorila i da joj je Haris uvijek bio velika podrška kada je posao u pitanju.

“Ja sam odavno uspješna žena”

– Ja sam odavno uspješna i ostvarena žena, jer sam dobra majka i supruga. Rezultati u porodici su ono zbog čega sebe smatram uspješnom. Biti uspješan u poslu je predivno, veliki je adrenalin i fantastičan osjećaj, ali to nije nešto za šta čovjek živi. Naravno da prija kada vidite sliku svoje haljine u američkom izdanju Harpers bazara i prije nego što vas objave u vašoj zemlji, prožima vas neki osjećaj sreće, ali meni je najbitnije da smo mi u kući zadovoljni. Moja porodica i ja sa njima – rekla je Melina.

Melina je istakala da joj ej haris bio najveća podrška.

– Hari bi sa mnom bio zadovoljan i da nikada ništa nisam radila, ali naravno da mi pruža najveću podršku. Lagala bih kada bih rekla da sam sve napravila sama. Taj čovjek vuče poslovne poteze koji su rezultirali svim ovim. Služim se njegovim iskustvom i mudrošću. Vjerujem da je njemu naporno što za ovih šest godina nijednu poslovnu odluku nisam donijela prije razgovora sa njim. Njegova je ideja bila put u Njujork i ugovor sa američkom agencijom. On je taj koji ima viziju, a ja sam neko ko prati tu njegovu snagu. Ja sa novcem ne znam, to je definitivno, a Hari je perfekcionista u svakom, pa i tom smislu – rekla je Melina tada za Hello.