Otvorena Konzum maxi prodavnica u Visokom

Danas je otvorena prva Konzum prodavnica u Visokom u sklopu novoizgrađenog “S” centra, na adresi Branilaca bb. Na više od 1000 m² prodajne površine, u ponudi za kupce je bogat asortiman sa više od 15.000 artikala za svakodnevnu potrošnju u domaćinstvu. Uz garantovano niske cijene, kupcima će na raspolaganju biti i stalne akcijske pogodnosti što će osigurati dodatnu uštedu pri kupovini. U Novootvorenoj prodavinici zaposlena su 22 nova radnika.

otvorenje_konzum3

Iz bogate ponude Konzum maxi prodavnice u Visokom izdvaja se veliki izbor svježeg voća i povrća, mesa vrhunske kvalitete, mliječnih, pekarskih i delikatesnih proizvoda, gotovih jela i drugih životnih namirnica, te proizvoda za čišćenje, higijenu i uređenje doma. Radno vrijeme prodavnice je u svim danima kao i vikendom od 8.00 do 22.oo sata.

Na dan otvorenja Konzum maxi prodavnice pripremljeni su prigodni pokloni za prve kupce, a svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Za kupce je organizovana nagradna igra, a najsredniji će osvojiti 5 poklon kupovina od po 500 KM i 100 poklon paketa. Posebno iznenađenje priređeno je za najmlađe posjetitelje koji su uživali u igri i zabavi u Štrumpf selu.

otvorenje_konzum1

Prodavnica u Visokom je 16. Konzumov maloprodajni objekat u Bosni i Hercegovini, a ujedno to je osma prodavnica otvorena u proteklih mjesec dana. U planu j euskoro otvaranje još jedne Konzum prodavnice u Visokom, te prodanica u Uskoplju i Širokom Brijegu.

(VisokoIN)

Vezani članci

Donatorska večera za Muamera Semića 10. aprila u Suša “S” Centru

Visokoin.com

U Visokom zvanično otvoren supermoderni tržni centar “Suša Centar”

Visokoin.com

Igralište na stadionu “Luke” u katastrofalnom stanju!

Visokoin.com