U Visokom zvanično otvoren supermoderni tržni centar “Suša Centar”

Visoko će od danas biti prepoznatljiv i po prelijepom trgovačkom centru, koji se prostire na nevjerovatnih 6.533,00 hiljada kvadratnih metara. Ako je suditi prema osmijesima Visočana, ali i građana BiH koji su došli iz drugih gradova na svečano otvaranje Suša Centra, ovaj trgovački centar će im ponuditi potpuno novi doživljaj kupovine.

osman_sc_2

Svečanom otvorenju prisustvovale su mnoge zvanice iz javnog, kulturnog i političkog života naše zemlje i regije. Načelnica općine Visoko je presjekla vrpcu, čime je i zvanično otvoren supermoderni tržni centar “Suša Centar”.

otvorenje_konzum

“Ovakav jedan centar je trebao Visokom i Visočanima. Osim što prelijepo izgleda, u njemu mogu naći sve što je potrebno meni i mojoj porodici. Nećemo trošiti vrijeme na potragu za onim što nam treba, sada sve imamo na jednom mjestu”, kazala nam je jedna od građanki Visokog koju smo sreli na ulazu u Suša Centar.

osman_sc_3

U novom tržnom centru je 80 osoba dobilo priliku za uposlenje, u prodajnim i uslužnim prostorima 10 privrednih subjekata koji će svoje djelatnosti obavljati unutar Suša centra.

(VisokoIN/K.H)

Vezani članci

Donatorska večera za Muamera Semića 10. aprila u Suša “S” Centru

Visokoin.com

Psi lutalice sve veći problem u Visokom

Visokoin.com

Vožnja visočkim ulicama izgleda kao reli utrka!

Visokoin.com

Visoko tradicionalno bez dočeka Nove godine na otvorenom

Visokoin.com

Belmin Zukan imenovan za predsjednika Foruma mladih DF Visoko

Visokoin.com

Nakon zadobijenih povreda S.F preminuo: Ubistvo u Gornjem Moštru!?

Visokoin.com