Semir Cerić Koke: Život mi je otišao dođavola

Semir Cerić Koke od kada je svjedočio krajem decembra na suđenju Zijadu Turkoviću i ostalima živi u kućnom pritvoru iz straha od osvete Albanaca i kaže da mu je život otišao dođavola.

Osjećam se loše i neprijatno zbog poruke koju sam sa svadbe Elvisa Keljmendija, mobitelom poslao Zijadu Turkoviću. Poslao sam Ziki poruku “Nemoj dolaziti, stari je tu”. Stari je značilo otac.

Htio sam da ga upozorim da ne dolazi, da ne izazove neprijatnost, jer s čovjekom (Naserom Keljmendijem), očito nije bio dobar, navodi Koke za Boom.

Zbog toga što sam prikazan kao član Turkovićeve grupe, moje pjevanje se sada svelo na nakoliko mjesta, restoran Toskana gotovo nikako ne radi, a izlasci su mi se sveli na relaciju stan-radnja-stan.

Završio sam na leksilijumu i apaurinima. Život mi je otišao dođavola, kazao je Semir Cerić koji je, takođe, rekao da se Turković pomirio sa Elvisom Keljmedijem, zbog čega je želio da dođe na svadbu, ali da je ostao u lošim odnosima sa Naserom Keljmendijem.

Podsjetimo, Koketa je u svjedočenju pred Sudom BiH spomenuo Isljam Kalender kao osobu koja je bila zadužena da dojavi kada Naser Keljmendi dođe na svadbu sina Elvisa, a kako bi Rajko Milovanović izvršio njegovo ubistvo.

(VisokoIN)

Vezani članci

Aleksandra Prijović ide i na treću Zetru: Dva koncerta rasprodana u rekordnom roku, otvoren i treći termin…

Visokoin.com

Mirza Selimović objavio novu pjesmu „Plakaćeš“

Visokoin.com

Matea Kalajdžić: “Bez ljubavi, umjetnosti, interakcije sa drugim ljudima, nemoguće je živjeti!”

Visokoin.com

“Otrov”: Jelena Rozga snimila novi spot na auto otpadu

Visokoin.com

FANTOM SLOBODE

Visokoin.com

Sergej Ćetković otvara Sarajevo Music Stage

Visokoin.com