Spektakl u Zetri: Ina na sceni od 150 kvadratnih metara

Do koncerta velike evropske dens zvijezde Ine (Inna) u sarajevskoj Zetri 28. aprila ima skoro tri mjeseca, pripreme za spektakl u punom su jeku. Uposlenici agencije “Ed Booking”, koja organizira ovaj muzički događaj, ništa ne prepuštaju slučaju te su osigurali tehničku opremu kakva do sada nije korištena ni na jednom sličnom eventu u glavnom gradu BiH. Tako su, ujedno, ispunili i zahtjeve Ininog menadžmenta.

Slavna Rumunka tako će u Zetri nastupiti na sceni od 150 kvadratnih metara, uz LED zavjesu s hologramima većim od 25 metara, zvuk jačine 120.000 vati i specijalne 3D lasere. Kao što su organizatori najavili prije nekoliko dana, sarajevsku publiku će 28. aprila uz Inu zabavljati i čuveni njemački DJ Tom Novi (Novy) kao i poznata plesna grupa iz Češke “Foulfly Girls”.

Iz agencije “Ed Booking” također ističu da je prvi kontingent sponzoriranih ulaznica po cijeni od 25 KM rasprodat za svega nekoliko dana. Trenutno je u prodaji limitirana B serija ulaznica po istoj cijeni, koje se mogu kupiti na nekoliko prodajnih mjesta u Sarajevu (“City Pub”, “Opera Caffe”, BBI centar, “Pravda”, “Barbarosa”) te u poslovnicama Kupikartu.ba u Mostaru, Zenici, Tuzli i Banjoj Luci. U prodaji je, također, VIP ulaznica za deset osoba po cijeni od 1.000 KM, odnosno za šest osoba po cijeni od 600 KM.

(VisokoIN)

Vezani članci

Aleksandra Prijović ide i na treću Zetru: Dva koncerta rasprodana u rekordnom roku, otvoren i treći termin…

Visokoin.com

Mirza Selimović objavio novu pjesmu „Plakaćeš“

Visokoin.com

Matea Kalajdžić: “Bez ljubavi, umjetnosti, interakcije sa drugim ljudima, nemoguće je živjeti!”

Visokoin.com

“Otrov”: Jelena Rozga snimila novi spot na auto otpadu

Visokoin.com

FANTOM SLOBODE

Visokoin.com

Sergej Ćetković otvara Sarajevo Music Stage

Visokoin.com