Svečano otvoren novi BH Telecom centar u Visokom

Danas je u Visokom, u objektu BH Pošte na adresi Čaršijska 75, uz prisustvo brojnih zvanica, gostiju i prvih korisnika usluga, otvoren novi moderan poslovno-prodajni prostor BH Telecoma, ukupne kvadrature 83,38 m2.

Na području Zeničko – dobojskog kantona je ovo 14.prodajno mjesto BH Telecoma, nakon što su u proteklim godinama otvoreni brojni telecom centri i druga prodajna mjesta: dva Telecom centra u Zenici i po jedan centar u Tešnju, Visokom, Kaknju, Maglaju, Zavidovićima i Žepču, te 3 šalterska mjesta (Vareš, Olovo, Breza) i 2 informativno-prodajna pulta u trgovačkim centrima WISA u Jelahu i Suša u Visokom.

U ovom velikom i moderno opremljenom prodajnom prostoru će građanima Visokog i okolinih mjesta biti dostupne brojne usluge i servisi BH Telecoma. Osim ugovaranja usluga, oni će ovdje moći kupovati uređaje najpoznatijih svjetskih brendova iz bogate i raznovrsne ponude BH Telecoma: mobitele, laptope, tablete, kao i uređaje i opremu iz ponude partnera ove kompanije; moći će plaćati račune za usluge i dobiti bilo koje druge usluge iz širokog uslužnog i prodajnog asortimana BH Telecoma.

Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman je u vezi sa daljim planovima kompanije ovom prilikom istakao:

„Mi ćemo nastaviti snažno graditi infrastrukturu na području grada Visokog, mislim na unapređenje signala mobilne mreže, sve u cilju povećanja zadovoljstva naših krajnjih korisnika i u cilju povećanja dostupnosti usluga BH Telecoma. Želim podsjetiti korisnike da smo prvi u Sarajevu otvorili Premium showroom, a naša ambicija je da u narednoj godini na području Zeničko-dobojskog kantona otvorimo drugi showroom kao i u ostalim većim gradovima, kako bismo osigurali jedan premium doživljaj svim korisnicima i prezentovali bogati portofolio usluga BH Telecoma na pravi način. Nadam se da će građani Visokog uživati u korištenju usluga BH Telecoma u prostoru koji smo danas otvorili.“.

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić, koji je prisutvovao ovoj svečanosti, ovom prilikom je rekao: „BH Telecom svojim ukupnim aktivnostima, kako investiranjem u ovakve objekte, tako i širenjem mreže, investira značajan dio svojih sredstava u razvoj lokalnih zajednica. Želim da se u ime Grada Visokog zahvalim BH Telecomu i na doprinosu i podršci raznim klubovima i udruženjima, jer na takav način oni pokazuju da su društveno odgovorni, pokazuju da sve ono sto građani plate BH Telecomu za usluge koje koriste dobiju dodatnu vrijednost, odnosno njihov novac se ponovo vrati u naš grad.

U skladu sa uobičajenom praksom, u poslovima projektovanja i opremanja novog prodajnog prostora učestvovalo je više organizacionih jedinica BH Telecoma: Izvršna direkcija za investicije i Izvršna direkcija za razvoj poslovanja/Direkcija za promociju, prodaju i podršku i Direkcija Zenica, dok je izvedbeni projekat izradio projektni biro „a.g.SIMS” d.o.o. Zenica. Izvođač radova na adaptaciji i opremanju prostora je bila firma „Tehnograd“ d.o.o. Tuzla. U adaptaciju i opremanje ovog prodajnog prostora BH Telecom je investirao 213.000 KM.

Vezani članci

Gradonačelnik Mirza Ganić: Investiramo u razvoj infrastrukture u našem Visokom

Visokoin.com

Obilježena godišnjica pogibije komandanta Tufe Buze i saboraca Amira Bajraktarevića i Safeta Subaše

Visokoin.com

Gradonačelnik Ganić: Posvećenost projektima za bolju infrastrukturu

Visokoin.com

Mirza Ganić: Gradimo dječije igralište u Mulićima

Visokoin.com

U Visokom uhapšena jedna osoba zbog ugrožavanja sigurnosti

Visokoin.com

Osnovna škola “Mula Mustafa Bašeskija” Donje Moštre obilježila svoj dan

Visokoin.com