Prema prvim zvaničnim podacima Općinske izborne komisije u Visokom je do 11.00 sati glasalo 7.574 birača ili 22,1%. Najveća izlaznost zabilježena je u Vratnici 33,3% i...
Poštovani sugrađani, prijatelji, drage komšije, pozivam vas da izađete 02.oktobra na izbore i glasate za naše SDA kandidate i za našeg ako Bog da budućeg...
Centralna izborna komisija BiH pozvala je birače da prije dana izbora provjere lokaciju svog biračkog mjesta. To mogu učiniti ako posjete web stranicu CIK BiH...
Halim Zukić je kandidat Koalicije SDA – SBB za načelnika Općine Visoko na predstojećim lokalnim izborima. U intervjuu za portal Radiosarajevo.ba, Zukić je otkrio koji...
Refik Kurgaš, kandidat A-SDA za načelnika Općine Visoko danas je sa mještanima Buzić Mahale i svojim partijskim kolegama pratio realizaciju asfaltiranje dionice puta za koju...
Poštovani sugrađani, članovi i simpatizeri Demokratske fronte, čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas dana, 26.09.2016. godine (ponedjeljak) da prisustvujete svečanoj promociji kandidata i kandidatkinja...
Dalibor Tomičić rođen je 1986. godine u Visokom. Osnovno i srednje obrazovanje završava u Visokom. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Trenutno je zaposlen...
Refik Kurgaš je prvi donio informaciju radnicima KTK da je Vlada FBiH osigurala sredstva za njihovo penzionisanje. Kandidat A-SDA Visoko za načelnika Općine Visoko Refik Kurgaš,...
Drage sugrađanke i sugrađani, moje ime je Dejan Šćepanović , kanidat sam Socijaldemokratske partije (SDP) za predstojeće Lokalne izbore pod rednim brojem 1. Rođen sam...
Na press konferenciji Općinske organizacije SDA Visoko, a povodom vanrednih dešavanja u općini Visoko, obratio se kandidat Koalicije SDA – SBB za načelnika općine Visoko...
OO ASDA Visoko upućuje Javni poziv za centralni predizborni skup, u Kulturnom centru ‘Altindag’ u Prijekom. Centralni predizborni skup je zakazan za 24.09., sa početkom...
Umjetnik Damir Nikšić objavio je video na svom oficijelnom YouTube kanalu u kojem govori o predstojećim općinskim izborima koji će se održati 2. oktobra. On...