Vesna Zmijanac: Smeta mi što su u Novom Sadu zapalili zastavu BiH

Inače, ne volim da se u ovom vremenu, u kojem je sve ubrzano i u kojem ne znamo šta smo jučer jeli ili šta je bilo prekjučer, prisjećamo šta je bilo prije dvadeset godina! Moramo naučiti da praštamo, a ne da dodajemo ulje na vatru.

Bit će veoma dirljivo kad poslije toliko godina ponovo zajedno zapjevamo pjesmu „Kad zamirišu jorgovani” i to ne treba propustiti – kaže Zmijanac

Vesna Zmijanac priznaje da je imala ponudu od Saše Popovića da album objavi za “Grand”, ali pošto je, kako ona kaže, previše gužve u diskografskoj kući i nije ni tamo baš sve tako kao što izgleda, odustala je od njegovog prijedloga.

– „Grand” ima nekoliko emisija, kratko vrijeme za reklamu, i to je to. Toliko ima i PGP. Možda nema tako grandiozne emisije, ali su veoma gledane. Ali vijesti da je Vesna Zmijanac poslije sedam godina izdala album i ne treba neka spektakularna reklama – kaže na početku Zmijanac.

Raduje se što će se zajedno sa Dinom Merlinom pojaviti na koncertu u Beogradu.

– Bit će veoma dirljivo kad poslije toliko godina ponovo zajedno zapjevamo pjesmu „Kad zamirišu jorgovani” i to ne treba propustiti.

Na pitanje da li joj smeta što su u Novom Sadu zapalili zastavu BiH i tako bojkotuju Merlinov koncert, popularna srbijanska pjevačica kaže:

– Naravno da mi smeta, pogotovo kad je on u pitanju! Inače, ne volim da se u ovom vremenu, u kojem je sve ubrzano i u kojem ne znamo šta smo jučer jeli ili šta je bilo prekjučer, prisjećamo šta je bilo prije dvadeset godina! Moramo naučiti da praštamo, a ne da dodajemo ulje na vatru.

(VisokoIN/Express)

Vezani članci

Aleksandra Prijović ide i na treću Zetru: Dva koncerta rasprodana u rekordnom roku, otvoren i treći termin…

Visokoin.com

Mirza Selimović objavio novu pjesmu „Plakaćeš“

Visokoin.com

Matea Kalajdžić: “Bez ljubavi, umjetnosti, interakcije sa drugim ljudima, nemoguće je živjeti!”

Visokoin.com

“Otrov”: Jelena Rozga snimila novi spot na auto otpadu

Visokoin.com

FANTOM SLOBODE

Visokoin.com

Sergej Ćetković otvara Sarajevo Music Stage

Visokoin.com