BELAJ ZBOG ODLUKE O KOMUNALNIM TAKSAMA

U zgradi afera i aferima SVE GORI. Usvojena Odluka o komunalnim taksama izazvala je pravi mali rat u zgradi gdje se pod pritiskom potpisuju dokumenti pa se nakon toga uslovno robija. Ljudi moji ima li ovo igdje?
Srećom kazna za pomoćnicu načelnika uskoro ističe, ali meni se meščini da joj se smiješe nove krivične prijave.

Tako najavljuju svi oštećeni u doba „visočkih vladara“. U nevidljivoj koaliciji između SDP i SDA se šuti, a nova radna mjesta otvaraju od sportske dvorane do sportskih saveza. Na konkursu puše samo oni koji ne znaju s kim imaju posla.

Nakon novih uslovnih kazni zbog potpisa kojim se legalizuje kriminal pitam se da li bi slična sudbina zadesila Emira Bukurevića koji je odbio parafirati kriminal pa završio na drugoj funkciji.
Pa je li moguće da su se foteljaši toliko pohasili da vrdaju i zakonima?

Bilo kako bilo među narodom se kažu digla i kuka i motika. Belaj prijeti i sve bliži je zgradi afera i aferima. Hoće li je blokirati autoprevoznici koji su fasovali oko milje maraka taksu ili neko drugi, znaćemo uskoro.

Pregledao sam ponovo video priču sa poslijednjeg Vijeća i smontirao par govornika vezanih za komunalne takse. Retroaktivna pamet bi nas mogla skupo koštati u ovoj našoj Mrtvaji kojoj isisavaju krv sve jačim tempom.

(VisokoIN/ Siniša Subotić)

Vezani članci

Grad Visoko sa 11.070 zaposlenih na trinaestom mjestu u FBiH po broju zaposlenih

Visokoin.com

Bio je konobar, danas je poznati YouTuber Nuni: 38 dana strimovao 24 sata dnevno

Visokoin.com

Visoko: Uhapšen zbog posjedovanja droge

Visokoin.com

U Visokom iz automobila ukradene stvari

Visokoin.com

U Visokom uhapšen Kakanjac sa vrećicama droge

Visokoin.com

Rekordna godina: Prošle godine u BiH 1,7 miliona turista

Visokoin.com