Zavidan nastup u Las Vegasu: Visočki KM Trade ugovorio nove poslove

Protekla godina za kompaniju KM Trade je bila veoma uspješna. Potpisani su ugovori za isporuku posebne opreme, municije i uniformi za policiju. Također u 2015. godini maloprodajni objekat u Sarajevu i Mostaru postaju Premium Store proizvođača 5.11 Tactical, te ja samim tim kako kažu u kompaniji KM Trade promijenjen izgled maloprodajnih objekata.

“U 2015. godini nastavili smo uspješnu saradnju sa svjetski renomiranim proizvođačem oružja FN Herstal, te smo pored toga postali ovlašteni zastupnik Češke Zbrojovke koja je renomirani proizvođač lovačkog, sportskog naoružanja”, kazali su u menadžmentu kompanije, navodeći kako su u prošloj godini zadržali postojeće kupce, uglavnom vladine agencije kada su u pitanju robe posebne namjene.

Osim uspješnih poslova, godina je završena i investicijama, odnosno renoviran je showroom, veličine 1.000m2, gdje je izložena policijska, vojna i zaštitna oprema.

Početkom 2016. godine predstavnici KM Trade d.o.o. posjetili su i svjetski poznati sajam u Las Vegasu, SHOT show, koji je održan od 18.01.2016 godine, gdje je dogovorena saradnja sa proizvođačima robe, te će njihov asortiman biti bogatiji i raznovrsniji.

U Nurnbergu, početkom marta, KM Trade predstavnici će biće prisutni na sajmu IWA Messe, najvećem evropskom sajamu oružja i opreme, te se nadaju novim poslovnim uspjesima koji će obilježiti 2016 godinu.

Kompanija KM Trade registrovana je 1999. godine u Visokom. Izvrsnim menadžmentom i poslovnim potezima firma sada posjeduje 11 maloprodajnih objekata u BiH, te ima najrasprostranjeniju maloprodajnu mrežu u BiH, a u skoroj budućnosti planira otvaranje još objekata.

Uz prodajne kapacitete, kompanija posjeduje specijalizirani servis za popravke, održavanje i “tuning” oružja te instalaciju dodatne opreme sa više od 9.000 zadovoljnih korisnika u dosadašnjem radu.

Asortiman KM Trade d.o.o. obuhvata sve vrste civilnog, sportskog, lovačkog te službenog naoružanja i municije, optičkih, laserskih i elektronskih sistema za nišanjenje i gađanje, balističke i zaštitne opreme, opreme za deminiranje i otklanjenje NUS, detektorskih sistema za otkrivanje eksploziva, narkotika i bojnih otrova, alpinističke i ronilačke opreme za specijalne agencije i institucije, svih vrsta svjetiljki i reflektora kako za taktičke, tako i za službene i civilne namjene, službenih pasa i opreme, taktičke i službene odjeće i opreme, proizvoda od balističkih materijala, kože i specijalnih tkanina za službene namjene, torbi i ruksaka, vezenih, tkanih i metalnih oznaka, bombnih odijela i opreme za zaštitu od eksplozije, specijalne opreme za opremanje strijeljačkih poligona i sala, lovačkih odijela i odjeće.

(Visokoin.com / E. Ko. / Akta)

Vezani članci

Evo šta ne trebate reći na razgovoru za posao

Visokoin.com

Vlada ZDK finansira dva programa fokusirana na smanjenje nezaposlenosti

Visokoin.com

Provis Graphic d.o.o. Visoko: Konkurs za posao

Visokoin.com

EL Company d.o.o. Visoko želi proširiti i ojačati svoj tim!

Visokoin.com

Novi zakon u Njemačkoj za uvoz kvalificiranih radnika izvan EU-a

Visokoin.com

Raspisan Konkurs za prijem 46 doktora medicine i magistara farmacije

Visokoin.com