Zdravko Čolić: “Nisam spavao sa hiljadu žena”

Zdravko Čolić (60) obožavatelje će na Dan žena obradovati trosatnim koncertom u zagrebačkoj Areni kojim otvara koncertu sezonu. .

“Ljubav je jedina istina koju prepoznaješ u svijetu sa kojim i u kojem živiš. Moje postojanje je neprestano prenošenje ljubavi prema drugima, prema porodici, prijateljima i mojoj publici”, rekao je pjevač koji, preispitujući svoj život i postojanje, kao jedinu istinu vidi ljubav, prenosi 24sata.

Na pitanje kako objašnjava svoju magičnu privlačnost ženama već 40 godina, Čola kaže kako ni sam nema odgovor na to.

“Bilo čiji uspjeh je neka viša sila Božja i predodređenje da neko traje duže, neko kraće. Svaki čovjek ima energiju koju daje publici, možda se ja tu više dajem. Bez nekog koketiranja i namjere, sama energija djeluje pozitivno na većinu ljudi. Sretan sam čovjek”, kaže pjevač kojeg već godinama karakterišu kao velikog šarmera i miljenika žena.

“Ljubav između dvoje ljudi je stapanje aura i energije koje se privlače i to je onaj osjećaj kada želite sa nekom osobom provoditi vrijeme. Želite biti zajedno i sutra i uvijek dan duže”, kaže Zdravko.

Broj žena koje su ljubile pjevača nepresušna su tema medijskih natpisa. “Nisam spavao sa hiljadu žena. Preuveličavanje je dio mog posla, čovjek se mora sa tim pomiriti, preuveličavanja su normalna”, kaže pjevač.

(VisokoIN)

Vezani članci

Aleksandra Prijović ide i na treću Zetru: Dva koncerta rasprodana u rekordnom roku, otvoren i treći termin…

Visokoin.com

Mirza Selimović objavio novu pjesmu „Plakaćeš“

Visokoin.com

Matea Kalajdžić: “Bez ljubavi, umjetnosti, interakcije sa drugim ljudima, nemoguće je živjeti!”

Visokoin.com

“Otrov”: Jelena Rozga snimila novi spot na auto otpadu

Visokoin.com

FANTOM SLOBODE

Visokoin.com

Sergej Ćetković otvara Sarajevo Music Stage

Visokoin.com