Zeničanin u potrazi za 50. suprugom: Bio sa 5.000 žena, sa 49 se oženio!

Zeničanin Taib Seferović dobio je davno prije smrti Josipa Broza nadimak Tito, jer je, kako kaže, na svakom mjestu govorio da mu je on uzor u svakom pogledu, pa i u tome što je volio žene.

Sjeća se svake

– Moj život su žene. Prvi put sam ljubav vodio s devet, oženio se Rašidom sa 11 godina. Bio sam drugi razred osnovne škole. Prvo dijete dobio sam u 13. godini – priča Taib, dodajući da je Rašida imala dvije godine više od njega.

Kaže da mu je neprijatno govoriti imena bivših žena, jer ih je većina danas udata, ima djecu… Ipak, sjeća se svake, i kaže da nijedna nije kasnije ružno pričala o njemu.

– Živio sam sa tri, četiri… Svaka je znala za svaku i prema svakoj sam bio pun ljubavi. Nisam pravio razlike. U mom životu zvanično je bilo 49 žena, kojima sam se oženio, koje su živjele sa mnom. Na papirima, u općini, bilo ih je 11, ali mi se nismo baš previše brinuli o tim papirima – kaže Tito.

S Rašidom je Taib bio 25 godina u braku i izrodili su jedanaestero djece. Tada ga je, kako kaže, “krenulo”.

Pjevačice i konobarice

– Shvatio sam da su žene moj život. Svirao sam harmoniku, od Triglava do Đevđelije. I mnogo dalje. Išao do Rusije, Makedonije, Njemačke i sjevera. Kući dovedem pjevačicu, konobaricu. Tada sam bio u mladalačkim godinama, tridesetim, i nisam stajao, nisam spavao. Kroz moj život prošlo je 5.000 žena. Možda i 7.000, ali da ne pretjeram – govori Taib.

Ima 50 djece za koju zna, a od njih najmanje 170 unučadi.

– Da budem iskren, želja mi je imati i 50. ženu – kaže Taib.

Ne traže alimentaciju

– Petnaest godina živio sam u Njemačkoj i to je bio život “25 sati na dan”. Moje bivše danas su u Turskoj, Ukrajini, Poljskoj, Rumuniji, Švedskoj. Nijedna ne traži alimentaciju, jer znaju da ne radim nigdje – kaže Taib.

(VisokoIN/Avaz)

Vezani članci

Nova godina, stari problemi: Izrazito zagađen zrak u bh. gradovima

Visokoin.com

Hindija: Koliko je Visočane koštao čistač ulica i je li ga direktor kupio sam od sebe?

Visokoin.com

Za deset mjeseci u BiH više od 1,2 miliona turista

Visokoin.com

Godišnje se u prosjeku od narkotika liječi oko 2.000 ljudi u FBiH

Visokoin.com

Od mina ugroženo više od pola miliona stanovnika u BiH

Visokoin.com

Vlašić i dalje top zimska destinacija u središnjoj Bosni

Visokoin.com