Armin Muzaferija održao emotivan koncert u Domu mladih

Armin Muzaferija je održao veoma emotivan koncert u prepunom sarajevskom Domu mladih.

Naš pjevač nastup je započeo pjesmom „S tobom bez tebe“, a na repertoaru su se našli i njegovi hitovi „Gdje mi ljubav spava“ i „Ne mogu da te ne volim“ s kojim je na početku karijere osvojio simpatije publike u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

Na sceni sa Muzaferijom bio je bend od 15 vrhunskih muzičara, među kojima su bili i njegovi stalni saradnici Džemšid Hodžić, Mejdi Sulejmani, Alen Lemešević, Armin Hodžić, kao i gudački kvartet iz Ankare. Specijalni gost bio je i njegov veliki prijatelj i kolega Eldin Huseinbegović.

Armin je izveo i nekoliko sevdalinki i ilahija, između ostalih premijerno je uživo izveo ilahiju „Tvom Resulu“ koju je nedavno snimio sa hafizom Azizom Alilijem. Posebne emocije među brojnom publikom u Domu mladih izazvala je interpretacija sevdalinke „Razbolje se sultan Sulejman“.

– Ovo je za mene posebna noć koju ću dugo pamtiti. Koncert u Domu mladih je definitivno kruna dosadašnje karijere. Hvala vjernoj publici koja je napunila Dom mladih, a posebno onima koji su prešli kilometre da bi večeras bili u Sarajevu. Tu mislim na publiku i prijatelje iz Hrvatske i Srbije. Puno mi je srce jer gradimo mostove, a ne rušimo ih – kazao je Armin Muzaferija.

Vezani članci

Saradnik Marije Šerifović u gipsu: “Umalo smo ostali bez oka u Zenici” (FOTO)

Visokoin.com

Koncert Armina Muzaferije u Konjicu za Palestinu i Gazu

Visokoin.com

Aleksandra Prijović ide i na treću Zetru: Dva koncerta rasprodana u rekordnom roku, otvoren i treći termin…

Visokoin.com

Bend Letu štuke u Domu mladih napravio sjajnu subotnju atmosferu

Visokoin.com

Armin Muzaferija predstavio novi spot za pjesmu “Samo ti” (VIDEO)

Visokoin.com

KAKANJ: Divanhana u Domu kulture 22. februara!

Visokoin.com