Đoković ulazi u biznis: Evo gdje je odlučio izgraditi luksuzni hotel i jedan od najvećih sportskih centara

Ponajbolji tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković, planira gradnju luskuznog hotela i jednog od najvećih sportskih centara u regiji na planini Goč (središnja Srbija), a kako otkriva portal Alo, projekt je vrijedan preko 20 milijuna eura.

Alo tvrdi da se Đoković prije nešto više od dva mjeseca odlučio na ovaj korak, a izgradnja prestižne nekretnine očekuje se krajem godine. Navodi se da su Đokovići željeli imati svoju oazu na visokoj nadmorskoj visini i ondje napraviti prestižni sportski centar koji će imati sve pogodnosti koje su potrebne Novaku.

Prije nekoliko mjeseci, ukazala im se prilika za kupnjom ogromnog zemljišta na planini Goč, a Novak je to shvatio kao znak da je vrijeme da ostvari svoj san i uloži u izgradnju sportskog kompleksa udaljenog 15-tak kilometara od Vrnjačke Banje (oko 200 km od Beograda).

“Novak je svega nekoliko dana pregovarao o kupovini zemljišta na Goču, a budući da su njegovu ideju podržali vodeći investitori u tom dijelu Srbije, dogovor je lako postignut. Za nekoliko tjedana očekuje se da zemljište i ‘papirnato’ bude u njegovom vlasništvu, a početak izgradnje dogovorili su za početak prosinca. Kako na zemljištu ne postoji nijedan objekt, Nole će s gradnjom početi od nule, pa će mu za izgradnju hotela i sportskog centra biti potrebno nešto više od dvije godine”, naveo je izvor blizak Đokoviću koji je želio ostati anoniman i istakao da će luksuzni kompleks koštati više od 20 milijuna eura.

Dodao je da je najbolji tenisač svijeta isplanirao da sportske aktivnosti i treninzi budu potpuno besplatni za sve socijalno ugrožene mališane, piše Alo.

Vezani članci

Počasni građanin Visokog pozirao ispred zastave četničkog Ravnogorskog pokreta

VISOKOIN.COM

Srpski intelektualci kritikovali Novaka Đokovića zbog Srebrenice

VISOKOIN.COM

Novak Đoković proglašen za počasnog građanina Visokog

VISOKOIN.COM

Privode se kraju radovi na tenskim terenima u parku “Ravne 2” Visoko

VISOKOIN.COM

Đoković pobjegao Federeru i oborio Grend slem rekord

VISOKOIN.COM

Đoković ostao bez još jednog sponzora

VISOKOIN.COM