Družili se Osmanagić, Đoković s porodicom i Stanivuković: O čemu je bilo riječi?

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić u četvrtak je održao izuzetno uspješno predavanje u Banja Luci, a pored 300 gostiju ovo predavanje su svojim prisustvom uveličali i najbolji teniser svijeta Novak Đoković sa porodicom, kao i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

– Ono što bih istaknuo jeste dobrodošlica na koju sam naišao u Banja Luci zajedno sa svojom suprugom, jer su nas ljudi zaustavljali na ulici, u prolazu, fotografisali se s nama i upućivali čestitke za sve što radimo u Visokom. – kazao nam je dr. Osmanagić.

Osmanagić je tokom trosatne prezentacije govorio o hronologiji otkrića na bosanskim piramidama, naučnim, arheološkim i energetskim argumentima, a prikazao je svjetske piramide i zablude u kojima elite drže svjetsku javnost.

Poslane su i divne poruke istine, prijateljstva, saradnje i komunikacije među našim ljudima, a posebni gosti na predavanju su bili gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković koji je poželio dobrodošlicu dr. Osmanagiću i najavio svoj posjet bosanskim piramidama, kao i Novak Đoković sa porodicom koji se i zahvalio na svemu što dr. Osmanagić radi, te još jednom poručio kako je projekat istraživanja bosanskih piramida ujedinio cijeli region, kao niti jedan projekat do sada.

Vezani članci

Počasni građanin Visokog pozirao ispred zastave četničkog Ravnogorskog pokreta

Visokoin.com

Đoković ulazi u biznis: Evo gdje je odlučio izgraditi luksuzni hotel i jedan od najvećih sportskih centara

Visokoin.com

Srpski intelektualci kritikovali Novaka Đokovića zbog Srebrenice

Visokoin.com

Novak Đoković proglašen za počasnog građanina Visokog

Visokoin.com

Semir Osmanagić: Kompleks je napravljen za 113 dana, ponosni smo na ovaj projekt

Visokoin.com

Osmanagić: Novak će se iznenaditi, imamo terene kao na US Openu, Roland Garrosu

Visokoin.com