Družili se Osmanagić, Đoković s porodicom i Stanivuković: O čemu je bilo riječi?

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić u četvrtak je održao izuzetno uspješno predavanje u Banja Luci, a pored 300 gostiju ovo predavanje su svojim prisustvom uveličali i najbolji teniser svijeta Novak Đoković sa porodicom, kao i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

– Ono što bih istaknuo jeste dobrodošlica na koju sam naišao u Banja Luci zajedno sa svojom suprugom, jer su nas ljudi zaustavljali na ulici, u prolazu, fotografisali se s nama i upućivali čestitke za sve što radimo u Visokom. – kazao nam je dr. Osmanagić.

Osmanagić je tokom trosatne prezentacije govorio o hronologiji otkrića na bosanskim piramidama, naučnim, arheološkim i energetskim argumentima, a prikazao je svjetske piramide i zablude u kojima elite drže svjetsku javnost.

Poslane su i divne poruke istine, prijateljstva, saradnje i komunikacije među našim ljudima, a posebni gosti na predavanju su bili gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković koji je poželio dobrodošlicu dr. Osmanagiću i najavio svoj posjet bosanskim piramidama, kao i Novak Đoković sa porodicom koji se i zahvalio na svemu što dr. Osmanagić radi, te još jednom poručio kako je projekat istraživanja bosanskih piramida ujedinio cijeli region, kao niti jedan projekat do sada.

Vezani članci

Bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić u posjeti Visokom, gradu ponosnih i dobrih ljudi!

Visokoin.com

Kulin ban dobija paviljon u “parku Ravne 2” u Visokom!

Visokoin.com

Nole se kući u BiH: Visoko ga zauvijek kupilo

Visokoin.com

Đoković slomio Medvedeva u finalu US opena i pokorio Ameriku

Visokoin.com

Bećirović posjetio Bosansku dolinu piramida: Sa Osmanagićem zaigrao tenis i košarku

Visokoin.com

Novak i Jelena u provodu: Đokovići otišli na koncert publika oduševljena

Visokoin.com